![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Va rog, poate cineva sa inregistreze conferinta? M-as bucura tare mult sa pot auzi cele ce se vor spune acolo. Multumesc anticipat! Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]()
Saptamana asta nu pot, nici macar in weekend, poate saptamana viitoare. Sper sa ne adunam mai multi.
|
||||
|
||||
![]()
e f bine saptamana viitoare.sper sa ne strangem mai multi
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca nu poti ajunge la conferinta de la Timisoara, sa stii ca duminica aceasta (2 mai) la manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus (unde este inmormantat parintele Teofil), se va tine slujba de pomenire (parastasul) de 6 luni a parintelui Teofil. Sper ca si acolo, la predica de dupa Liturghie si parastas, sa tina un cuvant despre parintele Teofil ucenicii dansului. Despre inregistrarea conferintei de la Timisoara, mie nu imi place sa fac promisiuni, dar mai vedem, cu ajutorul Lui Dumnezeu. Chiar merita sa auzim ce vor spune ucenicii parintelui Teofil, mai ales P.S. Sofian Brasoveanul care i-a fost parintelui Teofil unul dintre cei mai dragi ucenici Citat:
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 27.04.2010 at 09:12:24. |
|
||||
|
||||
![]()
daca va convine, ne putem intalni sambata asta , dupa amiaza.(ora 5)(ceaiul de la ora 5 :) )
in centru , la casa nera. e ok?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci e bine Duminica tot pe la 5 ?
|
||||
|
||||
![]()
pt mine e f bine. ramane sa ii anuntam si pe ceilalti.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Darul-intalnire cu Dumnezeu prin semeni | georgeval | Generalitati | 15 | 28.03.2012 14:55:14 |
Ptr. TOTI FORUMISTI...ATENTIE!!! | aureliapopescu | Generalitati | 11 | 13.09.2010 20:04:02 |
Ganduri bune de Sarbatori pentru forumisti | admin | Generalitati | 68 | 22.04.2009 19:33:33 |
dupa o intalnire cu fiii intunericului | labirinth | Exorcismul | 29 | 26.09.2008 23:38:41 |
|