![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Penticostalii din Romania nu sunt deloc mai cu mot decat nicio grupare religioasa. Ei sunt doar diferiti in manifestari decat ceea ce tot vizionati dumneavoastra pe youtube. Asta poate fi observat cu ochiul liber daca veti vedea filmuletele romanesti de pe internet sau veti intra intr-o Biserica din Romania |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
BOTEZ - atmosfera in biserica penticostala http://www.youtube.com/watch?v=hnpd_5__VpU Este filmat in romania, atmosfera nu mi se pare mult diferita de ce a fost postat anterior, aceeasi "babilonie" la rugaciune, fiecare vorbeste acolo de ale lui, sunetul este captat altfel in rest atmosfera 100% identica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii dintre ei chiar au o viata complet schimbata. Sunt miracolele lui Dumnezeu. Asta si mie mi-a placut. Dar ca Dumnezeu sa lucreze in vietile lor trebuie sa fie niste tipi care sa treaca peste barierele etnice si sociale si sa le vesteasca evanghelia, da, si sa faca prozeliti. Ori asta nu este usor nicaieri, dar mai ales este foarte dificil printre rromi. Stiu ce vorbesc, am lucrat in acest fel printre ei timp de trei ani. Stii, tipul de amvon, e unul din profesorii de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti dar merge printre rromii analfabeti si cauta sa le vesteasca Cuvantul. Citat:
Acel „100% identic” era un pic exagerat, pe topic se facea referire la manifestari precum fuga prin biserica, aruncarea pe jos si altele asemenea. Rugaciunea in comun este o particularitate acceptabila (din punctul meu de vedere) a bisericii penticostale. Ea, de multe ori frapeaza observatorul neinformat dar la fel se intampla si cu, de exemplu, sarutarea moastelor la ortodocsi. Daca intelegi motivatiile nu ti se mai pare nimic straniu. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce nu se roaga fiecare in sinea lui?
E mai rau ca la obor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma, nici eu nu pot sa zic ca ma omor dupa multe chestii din BO, dar trec peste asta si caut esenta. Ma duc in biserica sa ma rog si atat. Deci ma rog fara sa ma uit in jur pe cat posibil.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar atunci cand vrem sa ne rugam fiecare pentru ale noastre, o facem in tacere fara a-i stanjeni pe ceilalti.. Nu faptul ca se roaga deodata e ciudat ci atmosfera aia de neoranduiala si de obor, iti imaginezi ca Ingerii la fel se roaga in Imparatia Cerurilor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Motivul fiind care? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca e o trasatura definitorie a Cultului Penticostal si bisericile nu isi schimba asa usor traditiile.
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Nu toate schimbarile morale se datoreaza lui Dumnezeu. Si alte religii, crestine sau nu, reclama acest gen de schimbari. Citat:
Citat:
Citat:
Chiar, motivatiile care sunt? Citat:
Citat:
Si ei pun accent pe "manifestarea Duhului" care este tot atat de posibil a fi dovedit ca reprezinta o manifestare autentica a Duhului Sfant cat si vorbirea in limbi. Citat:
Citat:
Poate constructia n-a fost finisata. Poate n-au gasit un pictor. Poate e o biserica improvizata intr-un anumit cadru, cu caracter temporar. Sunt unii care merg pe arhitecturi mai ciudate, chiar si la noi am vazut. Dar chiar nu suporta comparatie cu cei care urla, se zvarcolesc si danseaza ca la discoteca pentru ca, nu-i asa, sunt cuprinsi de "duhul". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|