Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 22:59:23
ToaderValentin's Avatar
ToaderValentin ToaderValentin is offline
Member

Data înregistrării: 04.05.2010
Locație: Ploiești.
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ToaderValentin
Implicit

glykys eu am spus ca nu am 7.00 as dori undeva sa fie o medie mai mica, oriunde in Romania. Eu locuiesc la tara la Cocorastii Colt. La religie am invatat foarte mult de la orele predate la scoala, de la biserica de la sfaturile duhovnicului si am citit si foarte multe carti.

Last edited by ToaderValentin; 04.05.2010 at 23:02:00.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 23:01:46
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Te-ai gandit cam tarziu. Poate ar fi mai bine sa intre la ce liceu ai sa poti sa intri cu media ta, apoi sa inveti bine, te instruiesti, nu mai lasi scoala agatata in gard, si dai la facultate la teologie peste patru ani.
Vechi 04.05.2010, 23:58:58
ToaderValentin's Avatar
Member

Implicit

Multumesc Noesisaa asa o sa fac.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 09:37:44
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ToaderValentin Vezi mesajul
Multumesc Noesisaa asa o sa fac.
Uite, la Buzau nu se spune nimic despre medie - http://www.seminarulteologicbuzau.ro/ADMITERE.html

Eu una as spune sa incerci sa dai admiterea la un seminar teologic, care sa nu iti ceara si media, cum este cel din Buzau. Vad ca se asigura masa si cazare. Scuze, nu stiam despre acest aspect si de aceea te-am intrebat unde locuiesti. Nu se stie ce va fi peste 4 ani. Daca nu reusesti, nu ai decat varianta dificila, adica sa pui mana pe carte la liceu, ca sa poti intra la Facultatea de Teologie. Sa te ajute Dumnezeu!
Vechi 05.05.2010, 11:55:18
ToaderValentin's Avatar
Member

Implicit

Iti multumesc foarte mult, Dumnezeu sa ne binecuvinteze!
Reply With Quote
Vechi 05.05.2010, 12:33:04
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ToaderValentin Vezi mesajul
Iti multumesc foarte mult, Dumnezeu sa ne binecuvinteze!
Valentin , am sunat la secretariatul Seminarului din Buzau ( 0238/ 710065 ) ei nu solicita medie minima (poate fi sub 7) .
Nu primesc la inscriere decat candidati din jud. Vrancea sau Buzau . Secretara a spus ca se mai fac exceptii ..
intereseaza-te .
Dumnezeu sa-ti ajute!
Vechi 05.05.2010, 17:15:53
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Intotdeauna a fost ca cerinta media minim 7.00 insa acum candidatii se cam imputineaza intrucat seminarul are durata de 4 ani si nu iti ofera posibilitatea hirotoniei fara facultate de aceea cred ca ai avea sanse daca ai suna la toate seminariile din tara!
Atentie! pentru a te inscrie la un seminar din alta eparhie iti trebuie binecuvantarea ierarhului de care apartii sau iesirea din eparhie ceea ce nu e prea placut si in viitor ti-ar putea creea probleme...
Mult succes!
Reply With Quote
Vechi 21.07.2010, 23:25:57
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citeam postarile acestui baiat ToaderValentin. Prima data am crezut ca sunt in bataie de joc ca sa mai incite forumistii...dar in final s-ar putea sa fie sincer si asta e grav.
Nu spun ca in general facultatile sunt pline de prosti...dar Teologia la ora actuala e aproape plina, oare mai conteaza unul in plus?

Mai copile, sfatul meu este ca iti ajunge credinta ta si sa mergi sa participi la slujba si sa o traiesti....nu e nevoie si sa slujesti...lasa-i pe altii ca poate s-o nimeri vreunul mai rasarit.
Vechi 22.07.2010, 10:24:56
dani2004 dani2004 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Citeam postarile acestui baiat ToaderValentin. Prima data am crezut ca sunt in bataie de joc ca sa mai incite forumistii...dar in final s-ar putea sa fie sincer si asta e grav.
Nu spun ca in general facultatile sunt pline de prosti...dar Teologia la ora actuala e aproape plina, oare mai conteaza unul in plus?

Mai copile, sfatul meu este ca iti ajunge credinta ta si sa mergi sa participi la slujba si sa o traiesti....nu e nevoie si sa slujesti...lasa-i pe altii ca poate s-o nimeri vreunul mai rasarit.
De unde sti ca este Teologia aproape plina de prosti? Esti la Teologie?
Reply With Quote
Vechi 22.07.2010, 13:08:32
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul

Asa primesti tu un nou vizitator pe forum ortodox? Te rog sa-ti schimbi ID din IUBIRE in RAUTATE. Okay? sa fim bucurosi ca se mai duc baieti la teololgie si sa fim bucurosi ca pe acest forum intra tineret.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Buna ziua savelmona Umanitare 6 30.12.2011 08:50:52
buna ziua drexler_justin Generalitati 9 23.07.2010 21:08:15
buna ziua sunsray Preotul 7 06.04.2010 12:35:19
Buna ziua ditech22 Generalitati 22 14.02.2010 18:52:40
buna ziua... militaru_diana Vrajitoria 11 07.11.2009 19:06:29