![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
- numai cei desavarsiti vor mosteni Imparatia Cerurilor (cred ca foarte putini tintesc asa de sus si reusesc sa fie precum pruncii - Marcu 10, 15): Fericiți cei săraci cu duhul, că a lor este împărăția cerurilor. Fericiți cei prigoniți pentru dreptate, că a lor este împărăția cerurilor. Fericiți cei curați cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu. - pamantul cel nou se va da unor alte categorii, probabil oamenilor care s-au mantuit la limita, fiind mai legati de acest pamant sau celor cu inima buna care, desi nu au ajuns la cunostinta Adevarului, nu au avut sansa sa fie botezati (Ioan 3, 3-5) si s-au mantuit prin legea firii Fericiți cei blânzi, că aceia vor moșteni pământul.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Abc'ul vietii eterne, elevii trebuie sa stie unde este viata vesnica | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 3 | 16.01.2012 01:37:54 |
| Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 20:26:21 |
|
|