![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Incercati sa vedeti "Hatchiko: A dog's tale". E dupa un caz real. Si mai mi-aduc aminte un film francez "Ursul", o alta balada in imagini. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Povestea lui Hachiko,un caine apartinand rasei Akita Inu, este reala si i s-a inaltat chiar o statuie intr-una din statiile de tren din Tokyo.Este o adevarata emblema nationala pentru japonezi. De curand am aflat ca a aparut acest film,sper sa il gasesc in retea sa il vad.
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a Inviat!
Aici este 10 zile disponibil pentru descarcare filmul Hatchiko: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-04may-beb1349fd5.zip Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]()
Despre ce este acest film?
Ce parere aveti despre acest clip? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
E mai simplu sa il descarci si sa il vezi. Daca iti spun subiectul lui ii stirbesc din frumusete. Vizionare placuta! Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce program se deschide link-ul. Am incercat de cateva ori, nu reusesc. ![]() Multumesc pentru ajutor. |
|
||||
|
||||
![]()
Fisierul e o arhiva. Poti sa o deschizi cu WinRAR dupa ce o descarci.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(imi spune ca timpul aproximativ de descarcare este de 28 de ore; atat de mult?) |
|
||||
|
||||
![]()
Se pare ca nu e viteza buna de pe acel site. S-ar putea sa prinzi viteze mult mai bune pe torrent. Folosesti torrente?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce se intampla cu animalele dupa moarte? | bmadalin | Generalitati | 184 | 20.12.2020 04:48:40 |
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele | ladyanda | Generalitati | 65 | 07.10.2012 13:46:01 |
Animalele au suflet? | pisi | Generalitati | 60 | 18.03.2011 16:53:41 |
Despre cei care ingrijesc animalele fara stapan | Carmen Costea | Intrebari utilizatori | 26 | 31.10.2010 08:47:32 |
Crestinismul si animalele | cod_gabriel | Generalitati | 6 | 01.10.2007 00:26:09 |
|