Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.05.2010, 20:51:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Cu sarcina e adevarat, risca sa se nasca prematuri sau cu placenta comuna si atunci e si mai riscant..daca se intampla sa aiba un vas de sange comun pot muri amandoi.

Cu crescutul nu e chiar asa, cu putina indemanare si ingeniozitate ii hranesti pe amandoi o data indiferent cine se scoala primul

Iar sa schimbi doua scutece, sa faci doua biberoane, nu e chiar asa greu..

Numai sa ai cu ce sa-i cresti, hainutele sunt destul de costisitoare ca bebelusii cresc repede, iar daca le dai lapte praf si asta cam costa..deci mai mult probleme materiale la o adica care poate pana la urma nu e cine stie ce..ca unde sunt multi copii se inmultesc si bincuvantarile..
Reply With Quote
Vechi 03.05.2010, 21:15:33
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu sarcina e adevarat, risca sa se nasca prematuri sau cu placenta comuna si atunci e si mai riscant..daca se intampla sa aiba un vas de sange comun pot muri amandoi.

Cu crescutul nu e chiar asa, cu putina indemanare si ingeniozitate ii hranesti pe amandoi o data indiferent cine se scoala primul

Iar sa schimbi doua scutece, sa faci doua biberoane, nu e chiar asa greu..

Numai sa ai cu ce sa-i cresti, hainutele sunt destul de costisitoare ca bebelusii cresc repede, iar daca le dai lapte praf si asta cam costa..deci mai mult probleme materiale la o adica care poate pana la urma nu e cine stie ce..ca unde sunt multi copii se inmultesc si bincuvantarile..
Sigur ca atunci cand ii ai este o binecuvantare si te bucuri, si treci peste greutati. Dar greutati sunt, vad asta la prietenii mei care au avut gemeni in acelasi timp cand noi am avut unul singur. Ei sunt si mai puternici si energici, si tot a fost greu.
Ce spuneam eu este ca este bine sa nu ceri cu dinadinsul ceva greu de la Dumnezeu ;-)
Vechi 03.05.2010, 21:25:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Sigur ca atunci cand ii ai este o binecuvantare si te bucuri, si treci peste greutati. Dar greutati sunt, vad asta la prietenii mei care au avut gemeni in acelasi timp cand noi am avut unul singur. Ei sunt si mai puternici si energici, si tot a fost greu.
Ce spuneam eu este ca este bine sa nu ceri cu dinadinsul ceva greu de la Dumnezeu ;-)
daca sunt copii cuminti si stii cum sa te descurci cu ei, 2 gemeni = 125% greutati, 300% (chiar!!) bucurie
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 00:23:29
annajanette
Guest

Implicit

Si eu imi doresc gemeni dar il voi ruga pe Dzeu sa mi-i dea numai daca crede Dansul ca pot face fata, asa te sfatuiesc si pe tine sa faci, ca EL stie mai bine viitorul nostru ce si ce nu putem.

pupici
Reply With Quote
Vechi 08.05.2010, 09:39:32
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit Multumesc mult pt sfaturi

Multumesc la toata lumea pentru sfaturi.... am sa ma rog sa imi dea Dumnezeu ce considera El ca pot duce.... Ca El stie cel mai bine ... oricati ar fi numai sa fie sanatosi si sa ma pot descurca. Va multumesc, Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2010, 12:38:35
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Implicit

@Mirela

Mai intai (in copilarie) imi doream si eu gemeni. Imi placeau si vroiam doi copii, dar numai o singura sarcina si nastere.
Pe urma mi-am dorit...macar un copil. Si m-am rugat si am plans...si mai plang si acum.
Si nu mi-a dat Dumnezeu ...nici un copil.
Bucura-te de cel pe care ti l-a dat si roaga-te, mergeti insa si la medic si vedeti ce se intampla.
In tara se mai poate si adopta, dar asta este o poveste delicata si trebuie bine gandita si simtita.
Vechi 08.05.2010, 15:16:08
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Gemeni doream si eu si imi sunt dragi inca... Si mi-au fost mereu insa intamplarea a facut sa iubesc foarte mult un geaman care nu era ca fratele lui... ceea ce m-a facut sa citesc mai mult despre problema aceasta si sa aflu ca uneori unul din gemeni poate avea o orientare sexuala anapoda... si de atunci m-am lecuit de a-mi mai dori gemeni! Nu e o generalizare insa viata a facut sa ma confrunt si cu situatii fericite si cu mai putin placute de aceea cred ca e bine sa aveti cati copii va da Dumnezeu dar sanatosi si normali sa fie!!!
Reply With Quote
Vechi 08.05.2010, 22:51:53
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Smile

Asa este, oricati ar fi, oricat de greu ar fi, numai sanatosi sa fie, normali din toate punctele de vedere si forta sa avem sa ii crestem ... sper sa nu fie Doamne Doamne suparat pe mine ca nu m-am rugat mai mult sa se faca voia Lui....mie mi-e frica si de nasteri... am nascut natural si la nastere drita a zis ca nu stie daca va trai fetita... ca era vinetica si nu respira probabil. oricum in 2 3 minute si-a revenit si e sanatoasa tun . dar am ramas cred ca putin speriata asa de nasterile astea naturale...daca a mai da Dumnzeu, (daca nu o fi suparat pe mine ca atunci cand eram fff obosita si picam din picioare vorbea gura fara mine si ziceam ca nu mai imi trebuie nici un copil :P ) si voi mai avea un copil, mi-ar fi foarte frica sa mai nasc natural.... si cum cezariana nu poti decat 2.... eu imi doresc multi copii, dar sa ii nasc cu bine, sa fie sanatosi, sa ii pot creste sa fac din ei oameni de bine cum se zice.... ei cum a da Domnul.... Doamne ajuta la toata lumea !!!
Reply With Quote
Răspunde

Tags
copii., dumnezeu, gemeni, voia

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
gemeni prematuri alt_inceput Generalitati 10 26.11.2010 08:19:49