![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ai inima lipita de avere si te poti lipsi oricand de ea, si o consideri dobandita cu ajutorul lui Dumnezu si folosesti totul spre folosul tau si al tuturor celor aflati in nevoi, nu vad de ce nu ai putea in aceste conditii sa fii un adevarat crestin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Scuze ca intru in discutie,poate fi compatibila averea cu a fi un bun crestin,chestiunea este ca ne place sa ducem totul la extrema,din perfectionism probabil.Din Biblie observam ca a fi bogat nu este un pacat,pacatul este patima bogatiei.A avea mult fie dintr-o mostenire,o profesie buna,etc.si a administra bine fara a se impatimi eu cred ca este chiar o virtute.Am avut sansa de a cunoaste o persoana care a castigat multi bani insa niciodata nu avea bani la el,spunea ca nu-i plac...ii place insa sa fie util,munceste bine si mult.Sa fie oare ca in proverbul acela "De ce nu-ti place,de aia ai parte"?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fericiti cei curati cu inima | Adrianna | Despre Sfanta Scriptura | 17 | 22.10.2012 21:45:51 |
Fericiti cei ce plang... | 14carol06 | Generalitati | 10 | 03.08.2010 10:22:29 |
Spiritualitatea ne face fericiti | silverstar | Generalitati | 31 | 28.01.2009 23:33:29 |
fericiti mucenici | marria | Generalitati | 0 | 08.03.2008 11:33:00 |
|