![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Mania Lui este impotriva raului, nu a omului. Nu uita asta. Citat:
Citat:
Stii de ce ne invata Hristos sa nu judecam? Pentru ca noi niciodata nu stim toate datele problemei pe care o vedem doar superficial, la suprafata.
|
|||
|
|||
|
Ce siteuri atee domnule ? Eu vorbesc despre Biblie. Parerile dumnevoastra nu le iau in considerare pentru ca sunteti un om GROAZNIC !. Cum este posibil sa considerati moartea unor copii pagani ca fiind un lucru BUN ? Credeti ca daca erau mancati de ursi sau nu nu ajungeau tot in Iad ?
Va rog sa va folositi mintea si compasiunea. Dumnezeu nu face numai bine . Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Mult succes in cercetarea Sfintelor Scripturi. Dar vezi, sa nu fie numai si numai la talpa literei. :) PS: Cautati si veti afla: acum ceva vreme am luat o lista lunga de versete (vreo doua pagini A4 pline) care cica L-ar acuza pe Dumnezeu de rautate (din VT+NT) si asa am ajuns sa-l intalnesc pe actualul meu duhovnic, care este un om de nota 10. Slava Domnului!
|
|||
|
|||
|
Aurel, daca iti pasa atat de mult de copiii care mor nevinovati mergi si fa ceva in acest sens. Unii mor de foame, altii de boala, altii din cauza parintilor iresponsabili. Un om cu mila gaseste intotdeauna metode de a ajuta. Supararea nu salveaza pe nimeni.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Dar tie iti pasa? In ce fel?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma descurc. Daca am probleme voi deschide si eu un topic sa cer ajutor. Multumesc oricum.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Era vorba daca tie iti pasa de copiii care mor intr-un mod aparent nevinovat.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 19:10:24 |
| Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 12.02.2011 00:26:26 |
| Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 09:52:08 |
| Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 22:35:11 |
|
|