Eu stiu ca Iosif avea 86 de ani cand a luat-o in grija pe Fecioara Maria! Era vaduv sii avea 3 fii insurati! Asa stiu eu! Nu a luat-o pe Fecioara Maria sotie! Eu zic sa aveti mai mare grija in ceea ce spuneti si ramane scris! Mai ramane sa spuneti ca Iisus a fost Fiul lui Iosif

.
Nu inteleg de ce e asa greu de acceptat faptul ca Fecioara Maria a fost doar logodita cu Iosif si ca nu a avut reletii trupesti cu acesta ci Iosif a fost doar pazitorul Fecioriei Maicii Domnului!
Cat despre grija care a purtat-o Fecioarei la varsta lui inaintata de ce sa ne miram? Sunt atatea exemple in Vechiul Testament care au trait sute de ani si erau in putere. Nu putea Dumnezeu sa faca astfel cu Iosif? Si apoi cand Mantuitorul a inceput sa invete poporul, Iosif nu mai traia ceea ce inseamna ca fiind in varsta a trecut la cele vesnice.
Stim cu totii ca la Botez a fost dovedita dumnezeirea Fiului si nimeni nu se gandea la El ci toti il priveau pe Ioan ca sfant iar intarirea Cuvantului s-a realizat prin porumbelul care s-a asezat deasupra Domnului Iisus Hristos!
Sigur ca fiecare crede ce ii pofteste inima... Eu raman la ideia ca Fecioara Maria a fost doar
logodita cu Iosif si asta doar pentru timpurile de atunci, stiut fiind faptul ca Ea nu dorea casatoria, problema ridicata de Fecioara cand trebuia sa paraseasca Templul.