![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Incredibil, pur si simplu incredibil. Adica ce conteaza o viata de om pe langa atatea miliarde
. Imi pare rau ca ganditi in felul asta. Dumnezeu nu ne creeaza pe noi, noi suntem rezultatul parintilor nostrii. Asta tind sa cred pentru ca altfel nu as vedea motivul pentru care Dumnezeu ar creea atatia copii cu defecte. Poate din iubire, este o placere mareata sa nasti un copil ciclop sau cu ihtioza fetala.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Care sunt aceste dovezi stiintifice ?
Eu am vazut numai contradictii cu lumea reala. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Degeaba i se vorbeste unui orb despre culori, pentru ca el va continua sa repete la nesfarsit: "Nu exista culori!" Faptul ca el nu poate vedea culorile, inseamna ca ele nu exista? Bine ar fi sa gasesti un "doctor" cu har, care sa-ti vindece sufletul de suferinta.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 19:10:24 |
| Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 9 | 12.02.2011 00:26:26 |
| Ce este pana urma adevarata credinta? | annajanette | Generalitati | 21 | 17.06.2010 09:52:08 |
| Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 22:35:11 |
|
|