![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S'acuma hai ca tre' sa mai' asamblez s'un IDE, ca matu's cere dreptu'.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu il intereseaza pe popa alea, pe el il intereseaza Cel Care a facut pe mercur si toti satelitii ever :) si pentru care 13.7 e o nimica toata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sansa ca TOTUL sa apara LA INTAMPLARE din NIMIC e mult mai mare , nu? sa stii ca exista formule si pt asa ceva. Atunci te rog, nu ti-l mai bate, ca o sa te doara. De ce intri aici pe forum, si vorbesti asa superior? speri ca nimeni nu intelege, fiindca esti profesor, si astfel crezi ca ti se da dreptate? stai linistit, am facut si noi fizica si chimie si geografie, am facut si noi facultati, am studiat si am invatat si am si citit pt cultura noastra generala, asa ca nu te mai stresa. |
|
|||
|
|||
![]()
Si Nietzsche a fost filosof, nu cercetator sau om de stiinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Numărul sateliților planetei mercur e 0. La fel ca și cunoștiințele popei.
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sansa ca tu sa existi, merita sa-ti bati capu' s-o intelegi? Dar cum se racordeaza aceasta sansa la intrebarile fundamentale ale omenirii, merita sa iti bati capu' s-o intelegi? Dar sansa ca sa te cunosti pe tine, merita sa iti bati capu' s-o intelegi? Si, apropo de speculatiile verbale, care par a te preocupa mai mult decat cunoasterea, vreo formula care sa integreze raspunsul la intrebarea "Ce este Viata?", ne poti spune? Ai un model matematic pentru "a fi"? P.S. Cand vorbesti respectuos despre Nietzsche si in termeni execrabili despre Dumnezeu, poate ca viata filozofului german ar trebui sa te puna pe ganduri. Macar pentru o clipa. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
unde a, b și c sunt necunoscute. Pentru Nietzsche s-au făcut statui. Arată-mi o statuie a lui dumnezeu, că dar arată ca noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Q. E. D. Nu ai rasspuns la nici o intrebare, dar continui sa incerci sa fii convingator. Adica, nonsens. Sau, mai simplu, incerci sa faci pluta, dar, pentru ca nu stii, ii amuzi pe toti cei din jur. Desi nu are nici o relevanta contextul in care ai plasat comparatia halucinanta dintre Dumnezeu si Nietzsche, ma mir ca nu stii despre statuile reprezentandu-l pe Dumnezeu. Dar, cum pentru fratia ta Sfanta Treime nu spune prea mult, sigur ca si asteptarile ca sa existe o statuie a lui Dumnezeu sunt ca si inexistente. Deci, pana la urma, ne raspunzi si noua la intrebarile pe care ti le-am pus mai devreme? Ne spui si noua cat timp ai incercat sa practici ortodoxia? Pentru ca vreau sa cred ca nu esti o persoana care fara a fi practicant intr-o disciplina vine in fata celor ce o exerseaza si spune fara a avea habar despre ce vorbeste ca "nu-i adevarat". Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|