![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Biserica" , in limba greaca "ekklesia" inseamna o adunare, multime, congregatie. Cand Biblia spune "ekklesia" se refera la multimea celor credinciosi (mantuiti). Aceasta este Biserica - adunarea (multimea) celor mantuiti. Citat:
"În casa Tatălui Meu multe locașuri sunt. Iar de nu, v-aș fi spus. Mă duc să vă gătesc loc. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu." Tot in Biblie (Apocalipsa) gasim ca Biserica e Mireasa lui Hristos. Ea va fi luata la cer, unde va avea loc nunta ei cu Hristos. Acum, sa ne gandim...Cine va fi luat la cer? Cladirea bisericii? Persoana juridica inscrisa la ministerul cultelor cu numele de "Biserica"? Raspunsul e acelasi: la cer va merge Biserica (ekklesia), adica adunarea [multimea] celor mantuiti. Nu va merge nici cultul ortodox sau alt cult care si-a luat numele de "Biserica", nici cladirea pe care noi o numim "biserica", ci multimea formata din toti credinciosii adevarati care i-au slujit Domnului de-a lungul timpului, care este adevarata Biserica.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|