![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
o himera, hmmm, nu cred. Eu iubesc oameni in carne si oase vizibile, natura, oceanul cu recifele de corali, religiile, traditiile, variatele culturi.
Oare toate acestea sunt pentru tine himere? daca da, parerea mea este ca ai o problema. Acum este rindul tau! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne vrea pentru EL, vrea sa ne aruncam in bratele Sale ca pentru noi a venit si a patimit ! Dar vrea sa ajungem la El prin "Golgota", vrea sa-i ungem ranile cu mirul credintei ca sa fim noi insine vindecati. De unde aveti acest mir ? Din neascultare? Din ignoranta? Din negarea Adevarului ? El vrea inima sincera ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum te arunci tu personal in bratele Lui, adica concret ce anume faci?, da te tamiiezi pina nu mai poti respira, te spovedesti, te impartasesti, te duci la Masluri, dar eu nu prea pricep, si recunosc poate sunt eu de vina, sunt mai greu de cap :) si vad numai "cosmetizarea" persoanei TALE...dar spune-mi unde este iubirea, faptele, factorul uman, aproapele, fericirile povestite de Hristos pe deal? Last edited by andreicozia; 29.04.2010 at 22:27:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune-mi te rog pas cu pas! |
|
|||
|
|||
![]()
ti-as trage o "filozofeala" cum a facut Sf. Nicolae cu Arie. Ca poate-ti revii!
|
|
|||
|
|||
![]()
O ba da, aia din afara ei inteleg mai bine de cele mai multe ori. Daca nu iti convine tie e altceva.
Citat:
In spatele acestei fraze se ascunde gandirea unui om cu viziuni extremiste, dar nu-i timpul trecut sa-ti revii. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna. Deci am citit acum o saptamana o carte. In care se spunea ca nu prin fapte bune ne v-om mantui, ci prin puterea credintei pe care o avem in noi. Puterea credintei care ne indeamna sa fapte bune, nu pentru lauda lumeasca. Eu pesonal cred ca noi oameni care incercam sa ii ajutam pe semeni nostri, prin fapte nu ne putem numi martiri, deoarece adevaratii martiri au murit pentru dreapta credinta. Nu o luati in nume personal, dar asta asta este parerea mea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Martiri Brancoveni | cozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 26 | 27.02.2014 17:23:06 |
Sfinții Mărturisitori din Ardeal, martiri ai dreptei credințe - 21 octombrie | Savonarola | Diverse Sarbatori | 2 | 23.10.2011 21:59:10 |
Sfintii martiri brancoveni | georgeval | Generalitati | 23 | 18.08.2009 17:29:35 |
Sfintii Martiri Brancoveni | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.08.2008 21:59:40 |
Cuvantul IPS Bartolomeu la cei 4 martiri nasaudeni | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 17.05.2008 14:13:27 |
|