![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am spus doar ca judecatorii sunt o realitate, si fara ei nu se poate...iar celelalte ipoteze, ca ar trebui sa facem precum vamesul...nu sunt o realitate, ci doar niste ipoteze... Bine ar fi sa facem asa, si cu totii stim ce ar trebui noi sa facem , in dreptul nostru...insa la fel de necesar e si ca unii sa se ocupe de societate, si nu numai de gradina lui...deci ceva mai important, cu mai multa responsabilitate. Cred ca e ceva foarte limitat sa tot generalizam, si sa nu vedem mai departe de curtea noastra...absolut in toate domeniile, sau judecata sa o vedem doar intr-un singur sens=negativ, cand ea se stie foarte bine ca e si sanatoasa, si inteleapta. Una e sa vorbim despre noi, despre ceea ce suntem...despre ceea ce cunoastem despre noi...si alta sa ne aruncam spre generalizari deplasate, fara a lua in considerare toate sensurile, toate realitatile...si a respecta capacitatea unora de a face ceva mai mult decat pentru ei insisi...ci si pentru altii, si chiar pentru noi...cei care vorbim vorbe aici. Eu sunt sigura ca si acum, in timp ce unii isi dau cu parerea....exista altii care fac ceva practic, de anvergura, si pentru intreaga societate...si cu ajutorul lui Dumnezeu, si nu al celor care stau in fata pc-ului!
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum putem sa nu judecam ? | Mirela0110 | Generalitati | 10 | 13.10.2011 01:05:20 |
| Sa nu judecam aproapele | costel | Generalitati | 49 | 31.08.2011 20:15:46 |
| Judecam iar.. | danyel | Biserica Ortodoxa Romana | 17 | 10.03.2010 23:15:52 |
| Avem dreptul de a alege, nu sa aleaga altii pentru noi!!! | fior | Generalitati | 1 | 08.02.2009 17:29:00 |
|
|