![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cine este John Breck si ce legatura are cu ortodoxia.
Nu stiu nici de unde are anumite informatii pe baza carora vorbeste si daca sunt reale. Cred ca nu cunoaste unele lucruri...si face un ghiveci. Nu pot decat sa spun :"Iarta-i Doamne, ca nu stiu ce spun". Ceea ce scrie acolo este oribil si loveste in parinti si in oameni care nu pot avea copii pe cale naturala. Unii oameni ar trebui mai intai sa afle ce inseamna sa fii parinte, si mai ales ce inseamna sa nu poti fi parinte desi iti doresti, si mai apoi sa vorbeasca.
|
|||
|
|||
![]()
Unele lucruri pur si simplu NU TREBUIE facute. PUNCT.
Citat:
Citat:
-
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 27.04.2010 at 14:05:22. |
|
|||
|
|||
![]()
1. Asta ai citat din alta parte nu din articolul monstruos de pe site.
2. "Some couples choose to implant the extra embryos at a time during the woman's cycle when she is not likely to become pregnant." - asa ceva nu se face. Este interzis. 3. As completa la ce a scris el : "...others choose to donate their embryos to other couples who can not have children". In multe tari se face si asta (unde sunt eu nu, din pacate). Ce trebuie facut si ce nu...stie numai Dumnezeu. Iti doresc sa ai copii daca ii vrei, sa nu ajungi sa plangi. Atat.
|
|||
|
|||
![]()
O sa plangem si-o sa adoptam, daca va vrea Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cu cita usurinta afirmam asta cind suntem cu sacii in caruta.
Incearca sa-i spui asta Sophiei si altor sute de mii de femei care isi doresc un copil. A fi un bun crestin inseamna sa avem empatie. Degeaba ne intindem cu "rivna" dupa sutana preotului si ne inrosim fruntea de la metanii daca pe noi ne doare-n cot de suferinta altora |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pentru fiecare femeie din acele cateva sute de mii care isi doresc un copil, se produce ceva in genul: Citat:
Adica 10 embrioni. Asta inseamna ca sa zicem, la 500.000 de femei care vor un copil, sunt 5 milioane de embrioni. Din aceia 10 un embrion se va dezvolta si va ajunge sa fie o sarcina dusa la termen cu happy end. Raman 4.500.000 de milioane de embrioni care vor fi congelati/distrusi. Si-acum pentru O FEMEIE, pentru ca intr-adevar suntem mai empatici cu cazurile singulare decat suntem cu tot tabelul, statistic vorbind. Pentru un happy end, 9 embrioni distrusi, adica 9 fiinte umane. Sa zicem ca ii congelam si ca mai facem unul peste 2 ani. Cu ceilalti 8 embrioni din femeie si iubitul ei ce se intampla? Sufletele acelea, ca dupa conceptia crestina din momentul conceptiei e acolo sufletel, ce soarta au? Sau pentru faptul ca sunt in eprubeta nu au suflet insa au in momentul cand sunt transferati in uter? Sa nu se supere Sofia dar am impresia ca in domeniul asta ne jucam de-a Dumnezeu si nu stiu daca merita. [/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]()
1. Citind mesajele unora observ ca se joaca un joc interesant: "sa o facem pe jane sa se simta prost" (o "pedepsim" ca nu este simpatetica in privinta femeilor care doresc fertilizare in vitro).
2. Pentru cei care nu au copii: copiii NU sunt jucarii. Copiii NU vin pentru a ne satisface noua anumite nevoi (de afectiune, distractie, mandrie etc..). Este foarte gresit a crede astfel (de aici si nebunia de a vrea copii "cu orice pret"). Copilul este si el o cruce. Datoria mamei este nu a da doar viata fizica, ci de a creste copilul si spiritual. Cu ani in urma, la spitalul unde lucra sotul, in urma autopsiei unui bebelus s-a descoperit ca nu mancase in viata lui nimic (mama alcoolica l-a neglijat total si copilul a murit de foame). Dincolo de grotescul povestii si de revolta care te cuprinde sa auzi asa ceva... sa ne intrebam cate mame neglijeaza total hrana spirituala a copilului? Cate mame lasa copiii sa moara spiritual? Nu este suficient sa-l nasti... trebuie sa cresti un crestin, altfel te osandesti cu el. Mai mult.. cati copii sunt conceputi doar pentru a muri? Din mainile parintilor se vor cere sufletele copiilor! Nascuti sau nenascuti. |
|
|||
|
|||
![]()
.. si in Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul..
vistierul bunatatilor si datatorule de Viata Prin Duhul Sfant tot sufletul viaza, Etc. Si toata taina asta a vietii devine ce? Devine harvested, matured, fertilised, transfered, frozen. Iata ce posteaza mamicile fericite pe un forum: 7/19 New treatment started 7/24 5 eggs observed during first U/S 8/1 4 eggs retrieved & 3 fertilized 8/4 3dt - 2 ET (8 & 5 celled) 8/13 POAS ![]() 8/16 Beta #1, 217 ![]() 8/18 Beta #2, 938 8/26 First U/S - saw a little sac and the yolk sac 9/1 Second U/S - saw heart beat History 2 IUI resulted in ![]() 2 IVF converted to IUI cause of low ooist number and resulted in ![]() -- BARBARA IVF #2 Flare Protocol 11/11 ER 17retrived, 15 mature, 10 fertilized 11/16 5dt, TRANSFERED 2 GREAT EMBRYO"S !!! 11/21 - 11/25 = + HPT ( 5dp5dt - 9dp5dt ) !!!! 11/26 BETA 308 !!!! 10dp5dt ; P4 = 72 & E2 = 960 12/01 BETA 1562 12/16 US showed TRIPLET's !!!! One Embryo split ! 12/31 The three are now TWIN'S .. 6 retreived 4 fertilized with ICSI transferred 2- had one baby girl froze 1 blast- had one baby boy through FET It is hard not to worry about the amount, but it is definitely the quality that matters. Good luck to you!! 17 retrieved 15 matured 14 fertilized 3 transferred 4 frozen same day as transfer 7 others did not make it to freeze Hi, 17 retrieved 16 ICSI'd 14 fertilized 13 day 3 embies 7 day 5-6 blasts PGD (CGH)-2 chromosomally normal, 1 no data avail 2/2/10 DE cycle: 24 eggies, 17 fertilized, ALL 17 made it to blast!!! 2/7/10 Transferred 2-4AA perfect blasts. 11 snow babies 2/16/10 BETA 16 2/18/10 BETA 13 3/1/10 BETA 104 need to r/o ectopic 3/3/10 BETA 249 Ectopic 3/4/10 Methyltrexate Treatments: 4 failed AI cycles, lap for endo IVF #1: May 2008. 4 eggs, 2 transferred; Brenna born 1/16/09 IVF #2: February 2010. 15 eggs, 2 transferred, BFN IVF #3: Targeting May 2010. BFN = Big Fat Negative Nu am copiat tot, la unele sunt mai multe cicluri, fiecare cu numarul de embrioni. Dupa transfer se produc si avorturi spontane sau sarcini extrauterine, caz in care se intrerupe sarcina. Una scria ca a avut tripleti initial dupa care doar gemeni. Alteia ii murise copilul (nu mi-am dat seama la cat timp dupa nastere sau chiar daca apucase sa se nasca).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frumos, foarte frumos!..felicitari! |
|