![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar daca ma uit la cunostintele tale in ce priveste invataturile lor, la verva si dedicatia de care dai dovada, ma gandesc ca ai putea fi un pucios autentic sau chiar unul dintre lideri, imbracat in haina smerita a unui admirator. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și ce cunoștințe vezi? Că abea dacă mai știu cum mă cheamă. Și nici nu sunt în haină smerită că mă mândresc mereu, iar lider n-am cum fi eu că n-am decât niște calculatoare în subordine, care de multe ori mai degrabă mă conduc ele pe mine decât să le păstoresc eu pe ele... deci sunt lider la câteva pixuri și creioane și la goglinda în care mă hlizesc dimineața sau seara speriindu-mă de cum m-am schimonosit de la minciună și mândrie că doar și eu sunt fățarnic și debitez vrute și nevrute... că chiar dacă nu caut eu întietatea, mă caută ea pe mine... întietatea savantă a lăcomiei... deci și eu trebuie să-mi aplic terrapia, pănă mai e vreme. Nu fac joc dublu nici triplu nici cvadruplu ci purșisimplu mi-am exprimat credința... căci e minuat să afli Adevărul sau să te afle El pe tine. Dar pentru asta trebuie să citești sau măcar să te rogi sau să cauți cu sinceritate și curățenie pe Dumnezeu. Dar dacă dragoste curată nu ai la nimic nu-ți folosește... chiar de ai putea să muți și munții sau dacă te-ai răstignii de 1000 de ori pe zi, sau dacă te-ai aduce ardere de tot... ori ai da semne și minuni și ai aduce jertfe multe și mari și fără metehne... fără dragoste nimic nu sunt și la nimic nu-mi folosește, ci mai mult mă îngâmf ca mai înainte, pentru slavă de la oameni... și-apoi adorm, și dorm în somnul dulce al păcatelor și răutăților... ca orice tâlhar făcător de rele ce a lepădat pe Dumnezeu devenind un foarte frumos ateu smintit întru Sine (întru Dumnezeu), un fariseu bun de tot. Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 17:33:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu-mi spui ca nu ai gasit ce sa urmezi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ei sunt sfinții părinți! Iar scrierile sfinților părinți sunt UNA cu tot Cuvântul lui Dumnezeu... Deci să urmezi pe Dumnezeu este defapt să iubești și să cauți să nu judeci pe nimeni... dar așa să iubești căutând să te smerești ca să nu mai păcătuiești niciodată... și la un moment dat să rabzi fără hulă și fără cârtire și cu mulțumire ocara și crucea... și golgota. Deci toți sfinții părinți au așteptat cu dor vremea Domnului, izvorul de Har al Cuvântului lui Dumnezeu și venirea întru slavă. Și iată că a venit la oameni iar oamenii au preferat și preferă mereu întunericul gLumii. Dar ce știu ei, până nu te doare mănânci, bei, curvești, dormi și te distrezi, că pentru ce să te legi la cap dacă nu te doare. Și se trezesc bâtrâni și plini de fapte rele. Deci preferă mai mult moartea și fericirea amară pe care ei o numesc viață... preferă vremelnicia. Tot așa cum preferă oamenii de știință, savanții aristocrați, mai mult născocirile și explicațiuniunile cafelelor lor, ale savanților papanților decât scripturile. Teoria că pământul e glob, evoluționismul, bigbangul, probabilismul, prostiile inerțiale și toate teoriile copilărești despre gravitație și electromagnetism și despre relativism dar mai ales preferă ei teoriile mamonice ale minteresului furăcios și baban. Sau datările cu C12 sau teoriile milioanelor de ani, sau cosmogonismul distanțelor uriașe cu galaxii și planete și sori. Totul e maculatură. Căci Universul e mititel, Creația e mititică și smerită, o inimioară de forma unui ochi drept, ochiul Lui Dumnezeu. Păcat că au umfalt-o ei tromboniștii ca să le iasă pasiențele, nu cu pompa ci cu trompa, să facă mare pompă în trombă, că altfel nu erau acum așa de mirați și nemulțumiți aflând Adevărul. Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 18:01:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai sus era vorba de falsa datare cu C14 radioactiv și uite aici și aici câteva din contrademonstrații și uite și o explicație logică despre ilogic. Mai găsești și pe net că oamenii au început să se mire de cum s-au putut lăsa păcăliți atâta amar de vreme de către vrăjitorii științifici savanți aristocrați ghicitori în bOZ-oni sau FERMi-oni adică în zaț de cafia... sau în cartia de tarot a lui nenia ca să-i facă pe plac la tanti grijania, că tare le-a mai plăcut cafeluța. Cafeluța de după cafeluță.
Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 20:43:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 21:28:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tu vrei să te miri că mă cred eu ceva sau cineva, că susțin că e de la Duhul ceea ce scriu și toate demonstrațiile, păi cum să nu fie de la Duhul? Căci dacă nu te-am păcălit și sunt în Adevăr nu pot fi decât de la Duhul, adică Duhul mi-a dat mie ca oricărui mirean creștin și eu am dat mai departe fără plată și mărire... Dar nu e un privilegiu sau o aristocrație asta ci e Mila Domnului care dă celor vrednici dar și celor mari păcătoși mireni din poBor... așa cum sunt eu aici și acum. Deci nu pe mine trebuie să mă iei în seamă sau în serios ci să cauți dacă demonstrațiile și Adevărurile sunt... iar dacă s-au mai strecurat și minciuni sau eresuri, din duhul minciunii măririi de sine spre contrazicerea Domnului pentru pofta întietăților și ispismuirilor, mă iartă. Dar tot ce am scris pe aici este sub insuflarea Duhului, deși uneori e clar că vorbeam și de la mine însumi. Că nu sunt sfânt ci un biet păcătos plin de patimi... Dar să lăsam discuția despre mine care nu duce nicăieri și să ne uităm spre argumente și spre Adevăr pe Cale... dacă vrem să pricepem de unde venim și încotro mergem și cine este cu Adevărat Tatăl nostru. Last edited by vsovivi; 27.04.2010 at 11:09:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si de unde stii ca informatiile pe care le primesti sunt de la Dumnezeu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|