![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Unul din ele ar fi experimentul propus de mine (un experiment banal, care ar inchide gura multor atei), sint deschis si la altele
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sa sti ca apa trebuie sfintita de preot dar numai de boboteaza se face. eu am facut experimentul. eu nu ma ghidez ca altii dupa sintagma. crede si nu cerceta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce numim in mod normal agheazma se poate face oricand si oriunde, de catre preot. |
|
||||||
|
||||||
![]()
[COLOR=black]
Citat:
[COLOR=black] Referitor la cainele de la stiri,[/COLOR] [COLOR=black] Citat:
[SIZE=3]Si nu exista totul numai pe net, poate ca primul gand al unui credincios nu e hai sa filmez sa-l pun repede p yutube, poate vrea sa traiasca minunea, nu printr-o camera.[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black][/COLOR][SIZE=3]El nu a spus asta si parca ai zis ca “ai iesit” singur, nu te-a dat nimeni afara.[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
[SIZE=3]Dar tu ai vazut cum a iesit omul din maimuta???[/SIZE] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black]Cred ca ar lamurii totul.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]E, acuma stii exact de unde provin toate Sfintele Moaste din lume. Dar in Grecia cum e? in Rusia? [/COLOR] [COLOR=black] Citat:
[SIZE=3]Nu ti-am aratat poze cu Sfantul Alexandru din Svir ???[/SIZE] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Oooo, ce dragut… [/COLOR][COLOR=black]J[/COLOR][COLOR=black][/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
Anytza scrie si tu simplu daca vrei sa si intelegem ce vrei sa spui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai tocmai, ar trebui sa inregistram video experimentul, cu o comisie formata din useri de pe forum, de ambele parti. Te bagi?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|