![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai tu vrei sa ma convingi pe mine, spunandu-mi ca e neputrezita si nestricacioasa? Iar pe urma aduci motivatii de genul celor 1000 de ani. Daca nu arata chiar bine, asa cum zici, ce minune mai este asta? |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce e facut mirul?
|
|
||||
|
||||
![]()
V-am mai zis, nu mai cautati minuni. incercati sa-L provocati pe Dumnezeu ca sa vi se arate. nu sunteti ateu. mergeti si va spovediti, discutam dupa aceea. a-ti spus ca imi puteti da mai multe argumente ca exista. acum sunt convins. nu a-ti incetat niciodata sa credeti, il cautati in continuare. numai ca a-ti ales calea gresita.
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce esti asa sigur? Uiti ca i se schimba vesmintele in fiecare an?
|
|
||||
|
||||
![]()
Din ulei, plus alte mirodenii, care dau mirosul acela placut.
|
|
||||
|
||||
![]()
Habar nu am, sunt multe mirodenii folosite pentru preparare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa va dau alt exemplu. am citit intr-o carte scrisa de un om de stiinta. sf nectarie a fost ingropat ca orice preot, intr-un cavou langa manastirea eghina. mormantul a fost sigilat, dar mereu venea miros de mir din interior. dupa 20 d ani, cei de acolo au hotarat sa mute trupul. au chemat autoritatile, si multi martori. a fost gasit neputrezit aflat in mir sfant. d und a aparut mirul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Unul din ele ar fi experimentul propus de mine (un experiment banal, care ar inchide gura multor atei), sint deschis si la altele
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
As putea sa-ti dai si exemple cu legende mayase. Pe urma, orice trib african are astfel de legende. Sunt ele adevarate? As spune ca da. La fel ca aceste minuni de care imi vorbesti tu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|