![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu cere semne, crestinul este insotit de semne ale credintei. Altfel credinta mea e doar vorba goala.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crestinul trebuie sa fie insotit de daruri si nu de semne...
|
|||
|
|||
![]()
Biblia spune clar ca acelea sunt semnele celor ce cred. Credinta din interiorul crestinului se revarsa in afara lui ca niste rauri de apa vie si oamenii vad rezultatul credintei lui.
Fie si daruri, daca zici tu. Uita-te la lista de daruri si zi-mi cine are credinta: "Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înțelepciune, iar altuia, după același Duh, cuvântul cunoștinței. Și unuia i se dă întru același Duh credință, iar altuia, darurile vindecărilor, întru același Duh; Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi și altuia tălmăcirea limbilor. Și toate acestea le lucrează unul și același Duh, împărțind fiecăruia deosebi, după cum voiește."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Spune-mi cum ai putea sa-ti dai seama, daca ai vedea la alta confesiune povestea cu limbile, daca e o vorbire in limbi autentica sau o mica sceneta regizata, caz de posedare, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai sigur e prin darul deosebirii duhurilor. Si trebuie musai sa fii obiectiv cand analizezi.
|
|||
|
|||
![]()
Editat editat editat
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catolicii i-au depășit de mult ca și număr de vorbitori în limbi. În celelalte confesiuni: baptistă, luterană, ortodoxă, etc. sunt mult mai mulți vorbitori în limbi decât la penticostali. Vorbirea în limbi a început la penticostali și e ca o etichetă lipită de ei, dar de fapt este un bun care astăzi aparține creștinismului nu penticostalilor. Unul din patru creștini vorbește în alte limbi. Citat:
Dacă omul este cunoscut ca având o viață curată și vorbirea lui zidește biserica putem considera, până la proba contrară, că e de la Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici ortodocșii nici adventiștii, nici penticostalii. Citat:
Însă, da, fiecare dar de la Duhul Sfânt are scopul lui. Inclusiv cele menționate anterior. Citat:
Un frate ortodox îmi cerea să trec în biserica lor iar eu mă amuzam un pic. Îi răspundeam: „Eu penticostal m-am născut și penticostal vreau să mor!”. Ai auzit tu vreun NP cu asemenea lozincă? Citat:
![]() P.S. Dai de înțeles că ai fi împotiva multor daruri nu numai a vorbirii în limbi. Vrei să-ți precizezi poziția? Nu mai e actual nici un dar al Duhului? Last edited by penticostalulmantuit; 24.04.2010 at 12:17:25. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|