![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vazut tu moastele Sf Paraschevei? Ele apar peste tot acoperite total: http://www.romanianmonasteries.org/r...parascheva.jpg http://3.bp.blogspot.com/_Vek1TVdXFs...parascheva.jpg Iar mumiile unde au stat pana au fost descoperite? In atmosfera sterila? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci poti sa-mi explici de ce exista indreptare cu ce sa faci daca ti se strica aghiasma sau mirul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca au fost asa de uimiti, de ce nu si-au publicat cercetarile? Sa nu-mi spui ca li s-a interzis. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Indreptare scrise de biserica? nu am vazut? mirul se strica? nu am auzit nici de asta. aveti mir acasa?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Sfintii nu sunt imbalsamati. pentru imbalsamare se urmeaza niste proceduri: se scot intestinele deoarece se strica primele si creierul si ramane pielea cusuta. Un exemplu este Sfantul Alexandru din Svir,Rusia, care in timpul comunistilor,vrand sa demonstreze ca e imbalsamat, a fost dezbracat, nu taiate hainele deoarece era moale si se misca usor. i-au taiat abdomenul si au scos intestinele intregi si nemirosand urat, aratand de fapt ca nu era imbalsamat. Minuni sunt multe, dar daca nu crezi, nu vezi... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai pana la urma despre ce minune mai este vorba cand tinem moastele acoperite din cauza faptului ca arafa infiorator, ca orice cadavru mumificat? Nu ar trebui sa se mai dea astfel de explicatii. nu isi au rostul. Ce minune mai e aia cand poti sa vezi o mumie din epoca de piatra care arata aproximativ la fel. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|