Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2010, 19:04:40
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
In asta credem repede, dar cand alti cercetatori ne spun ca Giulgiul din Torino este din Evul Mediu nu mai credem.
Partea cu giulgiul mi se pare si mie cusuta cu ata alba. oricum, catolicii sustin asta. eu cred ca e adevarat ca a fost creat de Leonardo Davinci. Dar nu am auzit de vindecari miraculoase venite de la el, cum e cu icoanele noastre sau sfinte moaste
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:08:17
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Partea cu giulgiul mi se pare si mie cusuta cu ata alba. oricum, catolicii sustin asta. eu cred ca e adevarat ca a fost creat de Leonardo Davinci. Dar nu am auzit de vindecari miraculoase venite de la el, cum e cu icoanele noastre sau sfinte moaste
are si stiinta dreptate, dar atunci cand da dovezi plauzibile, nu teorii. datarea cu carbon 13 mi se pare cat de cat exacta.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:33:40
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Giulgiul este panza cu care fost acoperit Iisus in mormant, nu?
Am vazut si eu niste documentare care arata momentul in care cercetatorii taiau bucatele pentru a le testa. filmuletul trebuia sa contina integral tot ceea ce faceau cercetatorii respectivi, dar dupa ce au luat mostrele au intrat intr-o camera si au stat acolo 30 min punand mostrele in cutii, dar fara sa mai fie filmati. nu sunt nici pro nici contra, a fost prima oara cand am auzit de giulgiu.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:39:04
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
Giulgiul este panza cu care fost acoperit Iisus in mormant, nu?
Am vazut si eu niste documentare care arata momentul in care cercetatorii taiau bucatele pentru a le testa. filmuletul trebuia sa contina integral tot ceea ce faceau cercetatorii respectivi, dar dupa ce au luat mostrele au intrat intr-o camera si au stat acolo 30 min punand mostrele in cutii, dar fara sa mai fie filmati. nu sunt nici pro nici contra, a fost prima oara cand am auzit de giulgiu.
Si ce vrei sa spui? ca e o conspiratie?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07