![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha ...
Cand ziarele scriu de astfel de minuni sunt bune, dara daca Adevarul scrie de teoria evolutiei nu mai e bun. Da-mi articolul sa citesc si eu. |
|
||||
|
||||
![]()
Sincer sa fiu, teoria are unele elemente logice. eu nu sunt fanatic religios. dar sunt sigur ca adevarul e undeva la mijloc. Eu am ziarul acasa, nu l-am citit pe net.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot ce pot sa spun este nu nu am vazut pana acum o minune care sa nu poata fi explicata. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca va doriti sa va apara o minune, nu o sa o vedeti niciodata. Dumnezeu nu lucreaza asa. poate ar trebui sa vizitati o manastire unde plange o icoana, sunt destule. incercati, nu aveti ce pierde. vorbiti cu preotii de acolo.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut si eu astfel de "minuni" la care lumea se inchina extaziata. Dar daca tot e minune, de ce e interpretabila? De ce poate fi usor combatuta? De ce pana la urma argumentul suprem al veridicitatii respectivei minuni tine, intr-un final, tot de credinta omului? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Asta este marele pacat al omului, la tot ce nu poate sa-si explice ii atribuie origine divina. |
|
|||
|
|||
![]()
Orice lucru nestudiat ca lumea e o minune. Nu poti explica lucruri pe care nu le studiezi sau pe care nu le-au studiat altii. Pur si simplu habar nu ai ce trebuie sa explici sau daca explici ceea ce trebuie. Eventual ai putea sa iti dai cu parerea, dar risti sa spui cele mai mari timpenii. Vorbesc de un studiu cit de cit apropiat de cel din metoda stiintifica.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|