Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2010, 22:18:24
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TIBS Vezi mesajul
poti sa-mi zici si de mii de profesori dr. eu raman la parerea mea. acum trecand la alt subiect dar tot legat de stiinta oamenilor stiai ca sunt niste experimente care dovedesc ca soarele se invarte in jurul Pamantului si nu invers si despre care nu se preda nimic in universitatile de fizica.
Dumnezeu vindeca prin intermediul medicilor, iar homeopatia este o ramura a medicinei.

Nu stiam de acele experimente. De unde ai aflat de ele? De pe internet? Ca daca ai aflat de acolo nu valoreaza nimic.

Bineinteles ca poti sa ramai la parerea ta, insa e doar o parere. Nimic mai mult.

Iar in legatura cu profesorul care l-am mentionat, trebuie sa intelegi ca nu e un profesor oarecare. Mii de farmacisti si medici care ii vezi in romania au trecut pe la cursurile lui. Sustii o parere contra studiilor unui om de la care o suita de oameni au invatat si s-au specializat in ceea ce se numeste medicina si farmacie.

Last edited by razvan_andrei; 19.04.2010 at 22:26:23.
Reply With Quote
Vechi 19.04.2010, 22:36:02
TIBS's Avatar
TIBS TIBS is offline
Member

Data înregistrării: 29.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei Vezi mesajul
Dumnezeu vindeca prin intermediul medicilor, iar homeopatia este o ramura a medicinei.

Nu stiam de acele experimente. De unde ai aflat de ele? De pe internet? Ca daca ai aflat de acolo nu valoreaza nimic.

Bineinteles ca poti sa ramai la parerea ta, insa e doar o parere. Nimic mai mult.

Iar in legatura cu profesorul care l-am mentionat, trebuie sa intelegi ca nu e un profesor oarecare. Mii de farmacisti si medici care ii vezi in romania au trecut pe la cursurile lui. Sustii o parere contra studiilor unui om de la care o suita de oameni au invatat si s-au specializat in ceea ce se numeste medicina si farmacie.
Eu nu contest meritele si nici unui profesor doctor pentru ca in primul rand nu sunt in masura si nici macar nu lucrez in domeniu ;am o parere si sper ca ,, mult" mai mult( nu ,,nimic") decat atat. Dar trebuie sa recunosti si tu ca pot sa existe si chiar exista foarte multi profesori universitari care nu dau 2 bani pe homeopatie.
Reply With Quote
Vechi 19.04.2010, 22:43:03
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TIBS Vezi mesajul
Eu nu contest meritele si nici unui profesor doctor pentru ca in primul rand nu sunt in masura si nici macar nu lucrez in domeniu ;am o parere si sper ca ,, mult" mai mult( nu ,,nimic") decat atat. Dar trebuie sa recunosti si tu ca pot sa existe si chiar exista foarte multi profesori universitari care nu dau 2 bani pe homeopatie.
Da exista, asa cum exista profesori universitari care habar n-au de materia pe care o predau si habar n-au sa predea(stiu din propria experienta). Exemplul meu nu a fost unul de genul acesta. Prof Dobrescu a avut o f mare activitate in umf si a realizat f multe lucruri in medicina din romania. In momentul de fatza nu mai preda.
Parerea ta ramane a ta.
Reply With Quote
Vechi 19.04.2010, 23:05:53
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit taticul homeopatiei

http://www.mariusradu.ro/2008100416/...hahnemann.html

Pentru cine este cu adevarat interesat sa citeasca.

Hristos a fost si el in parte homeopat, amestecind scuipatul cu argila locala din Iudeea
Reply With Quote
Vechi 20.04.2010, 00:54:22
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
http://www.mariusradu.ro/2008100416/...hahnemann.html

Pentru cine este cu adevarat interesat sa citeasca.

Hristos a fost si el in parte homeopat, amestecind scuipatul cu argila locala din Iudeea
Andrei, sa nu uitam ca Hristos le ierta mai intai pacatele; de aici vindecarea.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2010, 01:10:35
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Andrei, sa nu uitam ca Hristos le ierta mai intai pacatele; de aici vindecarea.
nuuuu, cum se poate sa uitam! asa ceva nu se uita in veci!

Insa ideea era ca daca bolile se vindecau numai prin iertarea pacatelor atunci El doar ar fi spus-o ( si nu ma indoiesc ca ar fi putut sa o faca prin CUVINT) insa faptul ca a facut un simplu preparat absolut homeopatic 100% ne-a indicat ce trebuie sa facem noi OAMENII pe viitor, nemaiavindu-l pe El fizic pe aproape ca sa vindece pe loc adica sa ne pregatim preparatele din NATURA INCONJURATOARE! ! !
Reply With Quote
Vechi 20.04.2010, 01:24:06
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Da, am citit linkul acela al lui andrei, dar ceva lipseste.
O sa fac o completare:
- Hahnemann a fost francmason
- Hahnemann l-a avut ca mentor pe ocultistul Emanuel Swedenborg ("profet" al noii ere luminate a crestinatatii - cuvinte de pe situl societatii swedenborg). Eu stiam despre Swedenborg din cartea Sufletul dupa moarte a par. Serafim Rose - link catre capitolul care aminteste despre calatoriile astrale ale lui swedenborg
Interesant ca exponentii de varf ai homeopatiei au fost adeptii lui swedenborg.

- Un articol scurt si foarte bun despre elementele esoterice din homeopatie.

Mie mi-a ajuns atat. (tot ce este subliniat este link)
Daca inca voi considerati ca homeopatia este o practica "curata".. cred ca asta tine de nivelul de sinceritate fata de propria persoana.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2010, 01:27:17
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

@ Andrei
Sa stii ca Dumnezeu vindeca si astazi.
Sunt convinsa ca pe acest forum sunt foarte multi care pot da marturie despre asta.
Dumnezeu nu este undeva departe in spatiu, ci este foarte aproape de noi.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2010, 08:10:13
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Da, am citit linkul acela al lui andrei, dar ceva lipseste.
O sa fac o completare:
- Hahnemann a fost francmason
- Hahnemann l-a avut ca mentor pe ocultistul Emanuel Swedenborg ("profet" al noii ere luminate a crestinatatii - cuvinte de pe situl societatii swedenborg). Eu stiam despre Swedenborg din cartea Sufletul dupa moarte a par. Serafim Rose - link catre capitolul care aminteste despre calatoriile astrale ale lui swedenborg
Interesant ca exponentii de varf ai homeopatiei au fost adeptii lui swedenborg.

- Un articol scurt si foarte bun despre elementele esoterice din homeopatie.

Mie mi-a ajuns atat. (tot ce este subliniat este link)
Daca inca voi considerati ca homeopatia este o practica "curata".. cred ca asta tine de nivelul de sinceritate fata de propria persoana.
Linkul arată o singură sursă sigură, potrivit căreia Hahnemann a avut gradul 1 în masonerie. Nu e prea mult. Vorbim de un protestant, adică despre adeptul unui curent religios prieten, dacă nu frate bun, cu masoneria. Vorbim despre un imperiu în care farmazon era însuși împăratul, precum și nobilul său, baronul von Bruckenthal. Nu erai farmazon, nu erai pe piață, așa cum în vremea studenției mele, dacă nu erai comunist măcar de gradul 1 (membru de partid) nu aveai acces la nici o funcție mai ca lumea.

Însă ceea ce este mai important riscă să rămână neobservat, așa concentrați cum suntem pe Hahnemann: argumentul cu masoneria lui este invalid. Este ca și când ai spune: "Nu suport muzica de operă, deoarece Giussepe Verdi a fost mason." Sau: "opera lui Sadoveanu îmi repugnă, fiindcă Sadoveanu a fost ditamai masonul". Știți câți masoni (cu grade mai mari decât a avut Hahnemann) au fost în medicina alopată ? Un număr impresionant de autori de prim plan. Asta nu înseamnă să nu luăm doctoriile lor, dacă suntem bolnavi, sper că sunteți de acord.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 20.04.2010, 09:06:23
topcat
Guest

Implicit

If homeopathy works, then obviously the less you use it, the stronger it gets. So the best way to apply homeopathy is to not use it at all. --Phil Plait
Din cite stiu eu medicina e o disciplina stiintifica; razvan_andrei, ai putea sa imi indici o lucrare stiintifica in domeniul homeopatiei a doctorului de care aminteai, sint curios pe ce stiinta se bazeaza. Care e suportul informatiei ce ramine dupa ce dispar toate moleculele active din apa?

Last edited by topcat; 20.04.2010 at 09:46:30.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23