![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe el il crezi? Si Parintele Galeriu sustinea ca nu suntem singuri in Univers, cu argumete biblice. Vezi la Matei 24, 31. Si ma gandesc ca Parintele a fost un teolog mai profund decat multi useri de pe forumul asta - zic si eu asa...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu suntem singuri in univers,avem pe sfinti,pe ingeri(ingerul pazitor e chiat langa noi),pe raposati pe Maica Domnului si pe Hristos...Cred ca e suficient.. Crezi ca Iisus s-a mai intrupat la o alta civilizatie? Ca sa inteleg ce vrei sa spui.... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In cazul nostru particular, Iisus Hristos ne-a aratat iubirea Sa printr-o Jertfa sangeroasa dusa la extrem din cauza ticalosiei oamenilor. Dar, cum spune Parintele Galeriu, daca omul n-ar fi cazut, El ar fi gasit o alta modalitate de a ne revela Calea spre o Viata asemenea cu relatia Lui cu Tatal si cu Duhul Sfant. Deci, Jerta Sa este intr-adevar unica. Pentru celelalte civilizatii, metoda invatarii sfinteniei intru asemanarea cu Sine poate fi alta - nu neaparat o Jertfa sangeroasa. Cat despre o alta intrupare, nu stiu ce sa raspund. Nu ma indemna sa hulesc, ca sa am ce povesti la urmatoarea spovedanie...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| + CREZUL + | cristiboss56 | Rugaciuni | 18 | 21.07.2013 18:11:53 |
| Portretul lui Iuda cel modern | costel | Generalitati | 31 | 09.05.2011 11:28:04 |
| crezul in ebraica | hatryan | Rugaciuni | 0 | 18.07.2009 23:43:28 |
| ISTORIA ECUMENISMULUI MODERN | Pravoslavia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 5 | 06.12.2007 12:45:07 |
| Dan Puric ,un traitor modern al ortodoxiei | urzicuta | Generalitati | 18 | 10.08.2007 12:34:50 |
|
|