![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu stiu doar ca acest "cult" al meu are intotdeauna dreptate. |
|
|||
|
|||
![]()
Din punct de vedere biblic e clar, din punctul de vedere al meseriei de preot, nu prea, as face seminarul dar ma tem ca e o peirdere de vreme.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei nah, niciodata scoala nu-i pierdere de vreme, acumularea de cunostinte e tot timpul benefica, dar de ce sa faci seminaru? mai bine facultatea,
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
Bisnita se face si acum in biserici, icoane la 2 mil....si preot care are maseratti....in rest no comment
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Plus ca banuiesc ca vorbesti de singurul preot mediatizat in baza achizitiei lui, si asta pentru ca ar avea gusturi mai aparte. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
P.S.
2 milioane pentru o icoana poate fi un pret chiar acceptabil, avand in vedere ca materialele folosite conteaza foarte mult, dimensiunile de asemenea, deci mere...mere!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper sa fie asa cum cred eu, si nicidecum "basmul' asta sectar...cu ortodocsii desfranati si orbecanind prin mlastina pacatelor, si NP ingerasi, cantand la lira... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu m-as mira sa coste o icoana 2 milioane numaia materialele, sa nu mai punem la socoteala munca. Comert cu cele sfinte e atunci cand iti spune ca icoana e gratis dar sfintirea ei costa 2 mil. Nu contest ca exista preoti care au alte interese si procedeaza altfel dar asta e cu totul alta poveste. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
unii se trezesc vorbind dar nu stiu despre ce e vorba. daramite sa mai si gandeasca?e treba grea deh e mai usor sa scuipe tot ,ca ei au dreptate totusi
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu inteleg ceva | Eliana | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 11.08.2010 22:18:48 |
ajutati-ma sa inteleg | catalinabalhui | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 1 | 23.09.2009 12:32:00 |
|