Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.04.2010, 23:57:53
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dupa tine...toate intrebarile care sageteaza mintile credinciosilor sunt automat bune?
Oamenii fiind in diferite stadii de cunoastere si intelegere au voie sa puna orice intrebare, chiar daca pentru "atotstiutori" par penibile.
Citat:
In rest, fii sigur ca e bine sa ai mai multe raspunsuri...decat intrebari.
As zice ca e invers, la raspunsuri stam cel mai prost(noi oamenii).
Citat:
Si chiar, cultul tau te-a mai ajutat sa te edifici in privinta semnelor de intrebare ridicate de traducerea Sfintei Scripturi...dintr-o limba in alta?
Eu stiu doar ca acest "cult" al meu are intotdeauna dreptate.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 00:11:17
almaris
Guest

Implicit

Citat:
Uite...vezi, aici trebuia sa pui un semn de intrebare, pentru ca tu nu stii ce inseamna preotia
Din punct de vedere biblic e clar, din punctul de vedere al meseriei de preot, nu prea, as face seminarul dar ma tem ca e o peirdere de vreme.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 00:52:09
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Din punct de vedere biblic e clar, din punctul de vedere al meseriei de preot, nu prea, as face seminarul dar ma tem ca e o peirdere de vreme.
Ei nah, niciodata scoala nu-i pierdere de vreme, acumularea de cunostinte e tot timpul benefica, dar de ce sa faci seminaru? mai bine facultatea,

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 00:59:41
annajanette
Guest

Implicit

Bisnita se face si acum in biserici, icoane la 2 mil....si preot care are maseratti....in rest no comment
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 01:29:20
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
Bisnita se face si acum in biserici, icoane la 2 mil....si preot care are maseratti....in rest no comment
Maseratti-ul si l-a luat de la pangar, ca nu ma prind?

Plus ca banuiesc ca vorbesti de singurul preot mediatizat in baza achizitiei lui, si asta pentru ca ar avea gusturi mai aparte.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 01:31:40
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

P.S.

2 milioane pentru o icoana poate fi un pret chiar acceptabil, avand in vedere ca materialele folosite conteaza foarte mult, dimensiunile de asemenea, deci mere...mere!
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 01:40:33
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Toti preotii, sau ai vrut sa spui ca numai unii, dar te-ai grabit si a ramas doar o bucata de adevar, precum si din realitate?

Sper sa fie asa cum cred eu, si nicidecum "basmul' asta sectar...cu ortodocsii desfranati si orbecanind prin mlastina pacatelor, si NP ingerasi, cantand la lira...
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 11:04:03
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
Sotia mea e pictor (nu de incoane din pacate) si iti pot spune ca sunt extrem de scumpe materialele. Conteaza si calitatea dar cred ca pretul e mare din cauza ca pictura e considerata un hobby pentru inalta societate - distractiile costa scump intotdeauna.
Nu m-as mira sa coste o icoana 2 milioane numaia materialele, sa nu mai punem la socoteala munca.
Comert cu cele sfinte e atunci cand iti spune ca icoana e gratis dar sfintirea ei costa 2 mil. Nu contest ca exista preoti care au alte interese si procedeaza altfel dar asta e cu totul alta poveste.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 14:55:59
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Sotia mea e pictor (nu de incoane din pacate) si iti pot spune ca sunt extrem de scumpe materialele. Conteaza si calitatea dar cred ca pretul e mare din cauza ca pictura e considerata un hobby pentru inalta societate - distractiile costa scump intotdeauna.
Nu m-as mira sa coste o icoana 2 milioane numaia materialele, sa nu mai punem la socoteala munca.
Comert cu cele sfinte e atunci cand iti spune ca icoana e gratis dar sfintirea ei costa 2 mil. Nu contest ca exista preoti care au alte interese si procedeaza altfel dar asta e cu totul alta poveste.
Exact, dar am o vaga banuiala ca unii nici nu au idee cam cat costa foita de aur, lacul, lemnul, culorile, sau cata migala presupune pictarea unei icoane.
Reply With Quote
Vechi 16.04.2010, 15:28:37
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
Exact, dar am o vaga banuiala ca unii nici nu au idee cam cat costa foita de aur, lacul, lemnul, culorile, sau cata migala presupune pictarea unei icoane.
unii se trezesc vorbind dar nu stiu despre ce e vorba. daramite sa mai si gandeasca?e treba grea deh e mai usor sa scuipe tot ,ca ei au dreptate totusi
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu inteleg ceva Eliana Despre Sfanta Scriptura 10 11.08.2010 22:18:48
ajutati-ma sa inteleg catalinabalhui Sectiune dedicata profesorilor de religie 1 23.09.2009 12:32:00