![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unii dintre morti sunt sub lespede grea la cimitir, altii sunt aici si scriu prostii. |
|
|||
|
|||
![]()
bine ca recunosti...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
15.Că așa zice Domnul, a Cărui locuință este veșnică și al Cărui Nume este Sfânt: Sălășluiesc într-un loc înalt și sfânt și sunt cu cei smeriți și înfrânți, ca să înviorez pe cei cu duhul umilit și să îmbărbătez pe cei cu inima frântă. 16.Căci nu vreau să cert totdeauna și să stărui în mânie, căci înaintea Mea ar cădea în nesimțire duhul și sufletele pe care le-am creat. 17.Pentru fărădelegea sa, M-am întărâtat o clipă și, stând ascuns, l-am lovit întru mânia Mea. Și el, răzvrătit, mergea pe calea inimii sale! 18.Am văzut căile sale și îl voi vindeca, îl voi povățui, îl voi odihni și îl voi mângâia. (Isaia, capitolul 57) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in Și el, răzvrătit, mergea pe calea inimii sale! ma regasesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu.
Si inteleg. |
|
|||
|
|||
![]()
18.Am văzut căile sale și îl voi vindeca, îl voi povățui, îl voi odihni și îl voi mângâia. 19.Și cei care îl jeleau vor izbucni în cântări de mulțumire. Pace, pace celor de aproape și celor de departe, zice Domnul, și Eu îl voi tămădui. 20.Cei fără de lege sunt ca marea cea înviforată, care nu se poate astâmpăra și valurile ei scormonesc tină și nămol. 21.Cei fără de lege n-au pace, zice Domnul.
|
|
|||
|
|||
![]()
As vrea sa va rog ceva - Shalom Alechem si povestea sa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|