![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Doriana;234930]
Money.ro a analizat traficul site-urilor „cu specific” si a gasit 2 mil de vizitatori unici din Romania lunar. Raportat la cati adulti are Romania, iti da un procent ingrijorator. inseamna ca si NP se uita la aceste saituri si sunt de acord cu ele.inseamna ca si tu te inscrii |
|
|||
|
|||
![]()
Ura ta pe np nu justifica vulgaritatile . Daca nu poti fi un bun si simtit ortodox pastreaza distanta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Ma bag si eu ca musca'n...lui, dar cine este NP ?
|
|||
|
|||
![]()
neo-protestanti :))
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
asa va invata pastorul sa aduceti injurii cand vi se vadesc pacatele?tu ai adus dicutia si se referea la ortodoxi si nu era vulgaritate?np urasc biserica, ortodoxii pur si simplu va ignora si observa infantilismul abordarii credintei .nu pot pastra distanta cand vad minciunile pe care le vehiculezi la adresa ortodoxlor asa ca tu ar trebui sa postezi mai atent la adresa mea .stiu ca nesimtirea e socotita virtute la sectari nu trebuie sa-mi demonstrezi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, dar ortodocsi sunt mai multi ca ei sunt majoritate, aproape 90%.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|