![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In principiu sunt de acord cu ce s-a scris pe acest topic. Trebuie sa ne corectam noi mai intai. Dar pentru a o face, trebuie mai intai sa intelegem de ce sa ne corectam si mai ales cum. Omul insa nu prea este dispus sa schimbe ceva la el, daca are impresia ca gandeste corect si in consecinta nu a gresit. Cel, care se si informeaza, afla ce are de schimbat. Nu putine cazuri au fost, cand lumea s-a simtit jignta de citate din Sfintii Parinti, atribuindu-mi-le mie sau altora. Acestia nu accepta nici la modul general si pur teoretic faptul, ca exista niste regului in credinta noastra ortodoxa. Pe acestia ii sfatuiesc, ca sa nu-si mai faca sange rau, citind mesajele mele, caci eu ma inspir doar din carti si nu scriu decat rareori de la mine, caci nu am experineta necesara pentru a sfatui eu si atunci ma folosesc de cartile ortodoxe, care imi deschid un intreg univers. Dar daca si aceste citate ajung sa jigneasca, atunci... nu mai am cuvinte. Si pentru mine unele postari au fost si inca mai sunt unele grele, din lipsa de cunoastere a limbajului de specialitate; dar acest handicap se poate indeparta, consultand dictionarele de pe prima pagina a site-ului, dand cautare pe internet si edificandu-ne astfel. Si inca ceva: de multe ori, explicand cuiva un lucru, il intelegem si noi mai bine. Domnul si Maicuta Domnului sa ne miluiasca sa punem inceput bun in fiece clipa! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce e iertarea? | Marta | Pocainta | 99 | 11.11.2014 17:02:37 |
| Smerenia | Va_iubesc | Pocainta | 187 | 08.01.2014 21:50:59 |
| smerenia | nairda | Pocainta | 73 | 30.05.2013 20:45:25 |
| Iertarea! | amatyyy | Umanitare | 26 | 17.05.2009 13:56:37 |
| Smerenia | alexina | Generalitati | 21 | 20.08.2008 05:43:59 |
|
|