![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu cred ca Danion are in vedere o noua schisma. Nu cu acest scop vorbeste. Iar zvonuri in Romania... ca nicaieri. As zice sa nu mai coboram urechia la Radio-shantz. Aceste vremuri cer mult curaj de la noi. Danion are curaj. Dar dintre noi, cati au?!? Iar vremurile devin tot mai grele si pline de prooroci mincinosi; cine ne va apara atunci, daca nu cineva cu curaj, cum este si Pr. Iustin Parvu? Practic sunt vremuri in care frica e la mare rang, nu curajul. Oare e o urmare a comunismului, pe care nu am reusit sa-l depasim cu adevarat, sau asa suntem noi, plini de lasitate?!? Ca crestini stim ca suntem plini de pacate. Oare nu ar fi bine sa ni le si gasim, care sunt si sa le eradicam?!? Acestea sunt doar intrebari retorice... sau poate nu tocmai retorice, daca e sa fim sinceri cu noi. Era sa uit: marii nostri duhovnici, unii au plecat la Domnul, iar pe altii ii cheama Domnul la El. Cand sa se mai rupa de Biserica si de ce, de vreme ce toata viata lor ne-au indemnat sa pastram unitatea Bisericii, iar timpul lor ramas se masoara in luni? Last edited by Miha-anca; 14.04.2010 at 21:25:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ceea ce probabil se va intampla o data cu urmatoarea conferinta..daca si cand va mai avea loc ca deocamdata dupa ultima toata lumea il stie si se fereste de el ca de ciuma.. Poate daca va organiza ceva pe cont propriu desi audienta cred ca va fi formata mai mult din curiosi si dornic de senzational decat sustinatori.. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca ajung cu siguranta o inregistrez.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.danionvasile.ro/blog/2010...sile+-+Blog%29 |
|
|
|||
|
|||
|
Am observat.
Nimic nou, semnele se vad de ceva vreme, mai putin pentru cei care n-au vrut sa le vada. Iesirile lui Danion au fost criticate si in "Lumea Credintei": http://forum.teologie.net/viewtopic....cb13e40#p12522 In ultimul numar i s-a dat si un drept la replica, in care n-a facut altceva decat sa fie in continuare portavocea stilistilor. Asta arata inca o data ca toate dezmintirile care le-a dat cand i-a fost atrasa atentia asupra alunecarilor sale nu au fost decat apa de ploaie, acum petele devin din ce in ce mai vizibile. Si ce e mai rau inca nu a venit, e posibil sa ne asteptam la lucruri mult mai rele decat trecerea la BOSV (sau la orice alt cult schismatic pe stil vechi) care este aproape fapt implinit. Pacat, era un om (teolog cred ca e putin cam prea mult spus) care promitea. Last edited by AlinB; 03.06.2010 at 16:06:51. |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Mai informeaza-te. Citat:
Citat:
Citat:
Nu mai pune numele par. Iustin Parvu langa a lui Danion, ca schema asta nu mai tine. Distantarea dintre cei doi este evidenta de acum. Citat:
Citat:
Citat:
Dar sinceritatea nu mai e asa de pret, cum e curajul de exemplu.. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 21:08:13 |
| Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 13:05:14 |
| stie cineva | felixlivadaru | Din Noul Testament | 6 | 25.08.2010 01:31:42 |