![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De fapt Andrei ne semnala singurul lucru neelucidat pe care il mai are: aparitia buricelor. In rest are raspuns la orice intrebare.
![]() Draga Andrei, Adam si Eva aveau si inainte de cadere buric, pentru simplul fapt, ca asa i-a facut Dumnezeu. Ei sunt protoparintii nostri, si nu aveau cum sa fi provenit din niste parinti, oameni ca si ei, caci nu existau altii inaintea lor. In rai ajung sa se vada dupa cadere, ca sunt goi, pentru ca prin pacat li s-a luat harul, care ii imbraca intr-o haina de lumina, pe care ei, spre deosebire de noi, o vedeau. Cand li s-a luat harul, si-au vazut goliciunea si a aparut rusinea. Erau oricum mai avansati decat noi, caci noi nu mai avem nici har, dar de goliciune ne rusinam tot mai rar, ba inca ne si mandrim cu ea, expunand-o oriunde si oricand. Suntem de plans. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci aveau buric inainte de cadere, insa nu sunt nascuti din oameni :))) pai atunci de unde buric soro? Ok, atunci de la ce i-a taiat Dumnezeu cordonul, de la vre-un copac? Voi macar intelegeti fenomenul nasterii, a cordonului de 'alimentare" al copilului? Doamne!...citeodata stau si ma minunez de unele raspunsuri extrem de curioase, de neinteles, de parca nu traim in mijlocul lumii, unde au loc nasteri. Tu esti mama? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu cred ca aveau buric. Si pana la urma la ce-i bun buricul? La NIMIC!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te face cu ceva mai bun sa stii asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb acceptarea unor "minuni" numai la modul fanatic fara confirmari si verificari...este opusul, te inrobeste Spune-mi care ar fi diferenta "duhovniceasca" majora de imbunatatire a fiintei tale intre buric si imaculata conceptie sau altele?..iti spun eu nici una! |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt liber, sunt liber ! Da platesc taxe, ma supun autoritatii, muncesc ca sluga la baietii destepti...Da, da, sunt liber, liber !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O fi Adevarul buricul tuturor lucrurilor, dar buricul nu e Adevarul si nici nu ne va face liberi. Deci recunosti si tu ca nu e nimic duhovnicesc in astfel de preocupari... Ca tot pomenii de 'imaculata conceptie' ce inseamna pentru tine o virgina? Last edited by zoridezi; 14.04.2010 at 18:30:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea ta e ca si intrebarea cu gaina si oul. Aproape. In loc sa ne preocupe lucruri serioase, taiem firul in parte la buric. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar mi-e teama ca as da noi prilejuri de hula. (si asa, m-a intristat mult ce a spus despe Maica Domnului in acele postari.. cred ca este bine sa evitam discutiile deoarece scopul lor nu este informarea, ci negarea lui Hristos.. mi se pare evident) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
renuntare la religie | 111111111111 | Intrebari utilizatori | 30 | 08.08.2013 21:12:16 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 02:17:29 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
|