![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar de aici pana la a afirma ca Euharistia este pentru cei fara de pacat e cale lunga. Tocmai pentru ca Euharistia este spre iertarea pacatelor, ea nu este un premiu. Asta am vrut sa subliniez. Noi privim Euharistia ca pe unirea tainica (mistica) dar reala cu Hristos. Ea tine unita Biserica, unind oamenii in Trupul lui Hristos, femei si barbati, copii si batrani. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acest lucru este atat de cunoscut incat probabil Lavrentiu l-a considerat de la sine inteles si nu l-a mai mentionat. Dar chiar cu spovedanie, post.. restul: SUNTEM NEVREDNICI A NE IMPARTASI! Asta a spus. Nu venim sa ne impartasim "fara de pacat".. ca atunci chiar Sf. Impartasanie nu si-ar avea rostul, in viziunea mea, daca am fi fara de pata. Este un medicament pt pacatosi! edit: scuze, Lavrentiu, acum am vazut ca ai raspuns si tu. Am crezut ca te-ai retras ca nu are rost.. :) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hristos a inviat! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| nunta dintre un ortodox si un catolic | Marinela | Nunta | 30 | 16.07.2011 12:56:44 |
| Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 01:18:17 |
| ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 15 | 30.10.2010 17:55:32 |
| Casatoria intre ortodox si catolic | ioanac27 | Nunta | 6 | 17.08.2009 15:07:52 |
|
|