Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2010, 13:05:58
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Am citit. Dvs ati avut doar o credinta mentala, dar nu L-ati intalnit pe Dumnezeu. Nu exista om care sa se intalneasca cu Dumnezeu si sa poata mai apoi sa nege existenta Lui. Nu e un nimeni pe langa care poti sa treci si sa-L uiti. Nici satan nu neaga existenta Lui, oricat L-ar uri, caci L-a vazut atunci cand l-a aruncat din cer si nu-L mai poate uita.
Esti clarvazatoare sau vazatoare cu duhul?
De unde stii cum era credinta mea?
Reply With Quote
Vechi 13.04.2010, 13:14:16
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Esti clarvazatoare sau vazatoare cu duhul?
De unde stii cum era credinta mea?
Din cand in cand

Domnule Dumitru, daca mergeti pe autostrada si va ciocniti de un munte, masina e ferfenita , dvs sunteti bulversat, dar la poalele muntelui gasiti o comoara din care puteti trai toata viata si sa lasati o mostenire imensa copiilor, mai puteti spune ca nu e nici un munte acolo, doar ca vi s-a parut?

Puteti spune, desigur, dar inima dvs va va spune intruna ca nu-i adevarat. Constiinta va va bate obrazul. La fel e si cu Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 13.04.2010, 13:40:16
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Din cand in cand

Domnule Dumitru, daca mergeti pe autostrada si va ciocniti de un munte, masina e ferfenita , dvs sunteti bulversat, dar la poalele muntelui gasiti o comoara din care puteti trai toata viata si sa lasati o mostenire imensa copiilor, mai puteti spune ca nu e nici un munte acolo, doar ca vi s-a parut?

Puteti spune, desigur, dar inima dvs va va spune intruna ca nu-i adevarat. Constiinta va va bate obrazul. La fel e si cu Dumnezeu.
OK, eu conduc in continuare ...
Reply With Quote
Vechi 13.04.2010, 16:08:53
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2009
Implicit

Citat:
Din cand in cand
Nu-i a buna
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unealta vrajitoriei - cositorul Alinutza Vrajitoria 65 08.02.2015 17:25:54
Parintele Themi, ateul devenit preot misionar in Africa dianagroza Preotia (Hirotonia) 12 11.03.2011 19:17:41
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 1 07.01.2011 16:27:11
De ce este obligatoriu sa scrii cu mana dreapta? Bast-et Generalitati 11 09.07.2010 03:05:46