![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Irino, fa un bine si du-te si explica-i lui barbac-tu nu mie, intelegi, nu-ti mai irosi fierea pe aici pe motiv ca esti ignorata acasa, deci pa si pusi!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu arunci singur cu noroi in tine.. nu stiu daca observi |
|
|||
|
|||
![]()
Ai inteles tu ceva dar exact pe dos, iar injuraturile vi le las tot voua :))..eu de regula nu injur. De fapt m-am coborit la nivelul tau de intelegere de patroana de butic care acum e mare DOAMNA-ortodoxa in amierica :)))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.............................................. Semnatura lui Andrei: "Ce ne ramine este deci: IUBIREA, NADEJDEA si credinta DOAR in Dumnezeu" :)))))))))) Last edited by anna21; 12.04.2010 at 20:05:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt anna21 (nu-mi aduc aminte sa te fi cunoscut altfel decat asa cum te prezinti singur pe forum)
nu stiu daca-ti amintesti... nu respecti anumite limite: voi cere banarea. Mai astept cateva zile: ca vad ca esti prolific zilele astea. ![]() rectific:.. ok, m-ai convins, cer banarea azi! |
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, Irino, mi-ai face un mare favor. Mai ales ca vine din partea ta!
Mai nou dupa ce ti-am atras atentia de una si alta in care exagerezi vad ca stai ascunsa "dupa perdeluta" si doar ataci ca stiuca! :)))) Last edited by andreicozia; 12.04.2010 at 20:12:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, ai o problema: multi ti-au atras atentia si tu refuzi sa vezi!
(si nu ma refer la injuriile tale impotriva mea si impotriva altora...gen: bai, sunteti fraieri ca voi credeti in minuni, bai! extremistilor, bigotilor.. whatever. Nu, nu la asta marefer) Ai ajuns foarte hulitor. Ateii de pe forum sunt nimic fata de tine. Sincer, imi pare rau sa vad ce ti se intampla.. iti pierzi evlavia fata de cele sfinte (ai vorbit groaznic despre preoti si sf. taine), iti pierzi credinta in Hristos (ai spus ca este "unul dintre fiii lui Dumnezeu" alaturi de vishnu si altii.. pot da linkuri).. Esti in deriva, esti in intuneric.. (poate ca ti se pare ca te atac, dar nu este adevarat: exemplul tau de decadere de la un an la altul m-a ingrozit!) Dumnezeu sa te apere si sa te pazeasca! Cat despre nesimtire: pentru asta cer sa ia administratorul masuri. Asta e alta poveste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar minti Irino! |
|
||||
|
||||
![]()
Mda, intrasem să văd ce mai e nou pe topic. Dar altitudinea acestui dialog teologic îmi taie respirația.
Haideți înapoi la cestiune !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu inteleg, Andrei, de ce nu scrii pur si simplu asta si preferi diverse remarci personale.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nunta dintre un ortodox si un catolic | Marinela | Nunta | 30 | 16.07.2011 11:56:44 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 15 | 30.10.2010 16:55:32 |
Casatoria intre ortodox si catolic | ioanac27 | Nunta | 6 | 17.08.2009 14:07:52 |
|