Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2010, 14:41:09
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
...Se aud extrem de multe voci cum ca...
Daca auzi multe voci du-te la spitalul 9. Incearca sa nu mai auzi voci si sa incerci sa gandesti.
Singura vina a Rusiei e ca a dat drumul la prosti in spatiul sau aerian!
Sa ratezi trei aterizari si sa mergi la a patra, cand cei din turnul de control insista sa mergi pe alt aeroport, este pur si simplu prostie! Probabil i-a luat dracu' mintile pilotului altfel nu-mi explic! Mandria, mandria, mandria...
Vechi 12.04.2010, 23:03:53
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Daca auzi multe voci du-te la spitalul 9. Incearca sa nu mai auzi voci si sa incerci sa gandesti.
Singura vina a Rusiei e ca a dat drumul la prosti in spatiul sau aerian!
Sa ratezi trei aterizari si sa mergi la a patra, cand cei din turnul de control insista sa mergi pe alt aeroport, este pur si simplu prostie! Probabil i-a luat dracu' mintile pilotului altfel nu-mi explic! Mandria, mandria, mandria...

Mai ironicule,uiti oare ca e un forum crestin?Nu stiu dar ironiile si vorbele rautacioase cred ca nu isi au locul pe forumul crestin ortodox.Prea mult se dau atotstiutori si mantuiti deja,eu nu,eu sunt un pacatos in cautare de raspunsuri si pareri si vad ''imi dati cu parul in cap''
Oare de ce aperi Rusia stiind ca nu e tocmai cea mai cinstita tara?A?
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 23:06:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Mai ironicule,uiti oare ca e un forum crestin?Nu stiu dar ironiile si vorbele rautacioase cred ca nu isi au locul pe forumul crestin ortodox.Prea mult se dau atotstiutori si mantuiti deja,eu nu,eu sunt un pacatos in cautare de raspunsuri si pareri si vad ''imi dati cu parul in cap''
Tiger, ajunge, zic eu, nu mai riposta
Cere-ti iertare pentru raspindirea de zvonuri defaimatoare si cere adminului sa sterga aceasta derapare
acum, ..pe bune!
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 23:13:59
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Nu este nimic rau in ce-am facut,e doar ceea ce cred multi oameni iar eu nu am facut decat sa va cer parerile,am creat razboi mondial sau l-am anuntat?
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 23:24:34
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
am creat razboi mondial sau l-am anuntat?
interesanta remarca!

Sa stii ca asa se creaza razboaiele in mintea colectiva incepind cu o singura persoana care raspindeste zvonuri

Tiger, te rog eu fii facator de pace nu de razboi!
Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti dea blindete nu agresiune!

Uite-te in jur aici sa vezi cita agresivitate au unii ortodocsi si lipsa de iubire pentru aproapele si se mai si intreaba :
cica,...CARE IPOCRIZIE!

de mi se face sila!
Reply With Quote
Vechi 13.04.2010, 01:52:41
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Mai frate eu cred ca avionul respectiv era o rabla si cam de aceea s-a prabusit,nu ca a fost ceva atentat.
Uite aci o lista de accidente de s-au intamplat cu Tupolev 154,care dealtfel nici nu se mai fabrica:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev..._and_accidents
Accidente mai recente:
Pe 22 august 2006 ,cand un avion de acest tip zburand printr-o furtuna s-a prabusit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pulkovo...nes_Flight_612
Pe 15 iulie 2009,cand un avion de acelasi tip s-a prabusit la 16 minute dupa decolare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Caspian...es_Flight_7908
Vechi 13.04.2010, 07:02:57
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Ce nu înțeleg... care-s băieții răi în povestea asta? Că urmând logica conspiraționistă polonezii sunt catolici, proamericani, deci suspecți de "masonerită" iar rușii sunt formal antioccidentali, ortodocși, apărători ai răsăritului luat în vizor de oculta mondială.
Reply With Quote
Vechi 17.07.2010, 01:27:43
alex_andra alex_andra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai frate eu cred ca avionul respectiv era o rabla si cam de aceea s-a prabusit,nu ca a fost ceva atentat.
Uite aci o lista de accidente de s-au intamplat cu Tupolev 154,care dealtfel nici nu se mai fabrica:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tupolev..._and_accidents
Accidente mai recente:
Pe 22 august 2006 ,cand un avion de acest tip zburand printr-o furtuna s-a prabusit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pulkovo...nes_Flight_612
Pe 15 iulie 2009,cand un avion de acelasi tip s-a prabusit la 16 minute dupa decolare:
http://en.wikipedia.org/wiki/Caspian...es_Flight_7908
Wikipedia = C.I.A = Brainwash
Reply With Quote
Vechi 12.04.2010, 23:24:54
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Nu te mai enerva ca nu ai de ce, in caz ca n-ai observat unii sunt ironici si cu cele sfinte. In loc sa vina cu argumente, lovesc, fara sa-si dea seama.

Nicio o tara nu e cinstita, fiecare isi vede interesul, iar tarisoarele nu fac decat sa-si vada si ele interesul sustinand o tara mai puternica, un timp, ca mai apoi sa sustina alta tara puternica, crezand ca-s protejate oarecum.

Citat:
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cel de-al 3-lea razboi mondial: foarte curand?! adelin Generalitati 67 03.02.2013 10:29:47
Vine al treilea razbel mondial! mihailt Generalitati 81 18.10.2010 18:31:18
Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 43 30.04.2010 12:33:10
Sunt vinovata... Simona-Marilena Generalitati 19 08.10.2009 19:15:29