![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
E usor sa judeci pe cel care FACE, e mai greu sa faci insuti ceva. E usor sa denigrezi fapta altuia, e mai greu sa aduci tu fapta ta ziditoare. Ai idee pe cati a ajutat acest frate, pe cati aflati in deriva, in cadere, in indoiala - pe cati i-a ajutat sa inteleaga credinta si viata crestina? Ai idee cat bine a facut? Te trezesti cerand socoteala, judecand, dand sentinte - ti se pare ca te situezi atat de sus? Eu nu spun ca este un om absolut perfect, sau ca nu ar putea si gresi - dar nu greselile care i se arunca in spinare! Marturisirea lui de credinta si lucrarea lui misionara sunt de mare folos, dar sunt de folos celor care vor sa isi asume aceasta cale, a jertfei, a credintei, nu celor care sunt pusi numai pe anchete de tip securist si pe sentinte asemenea! Trebuie sa fim cu mare bagara de seama, pentru ca firul e foarte subtire. Sa te ajute Dumnezeu sa ajungi la adevar si la mantuire!
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Parerea mea. Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Suntem ortodocsi pentru ca suntem comozi. Ca daca n-am fi, ca ei am gandi. Citat:
Apucandu-se sa judece pe toti si toate din prisma unor impresii de sine? Pai nici n-au nevoie de Danion pentru asta, ar putea f. bine sa caute o comunitate de neoprotestanti. Citat:
Doar asta ar face cica si Danion, ca in afara de vorbe nimic altceva. Citat:
Dar asta nu e o scuza pentru ca acum sa faca exact opusul si sa-i sminteasca pe cei care ar fi avut poate de ce sa-i arate o oarecare recunostinta. Citat:
Citat:
Dimpotriva.. Citat:
Este o tehnica frecventa la lupii din ziua de azi sa pozeze intr-o oita amarata cu blanita alba dar ciufulita de lupul cu care s-a luat la tranta. Nu v-ati gandit niciodata sa o schimbati, o voi biete victime ale securitatii si regimului comunist de pretutindeni? Mai ales ca placa asta este atat de cunoscuta incat va da de gol? Citat:
Citat:
Last edited by AlinB; 13.04.2010 at 19:54:12. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 21:08:13 |
| Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 13:05:14 |
| stie cineva | felixlivadaru | Din Noul Testament | 6 | 25.08.2010 01:31:42 |
| Stie cineva??????? | pui | Generalitati | 10 | 24.10.2008 13:46:18 |