![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, mi-as dori totusi un raspuns la intrebarea: si daca D-zeu nu exista? Evident, toti sunteti liberi sa raspundeti dar, cel mai mult mi-as dori sa-mi raspunda initiatoarea topicului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista raportari corecte si raportari gresite la divinitate. De ex. raportarea gresita ar fi ca Dumnezeu sa-ti preia responsabilitatile personale si sa te transforme intr-un robot teleghidat. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
E foarte greu sa gasesti un om care sa intruneasca un anume nr de calitati si cat mai putine defecte. In ziua de azi totul se raporteaza la bani si la felul in care arati. Din pacate sunt prea putini cei care cauta la cel de langa el credinta, dorinta de afi placut lui Dumnezeu……
Eu NU am vrut langa mine un om violent si mai ales un alcolist, asa ca putini prieteni pe care i-am avut, i-am chinuit..... le puneam rabdarea la incercare, singurul care a trecut testul e actualul meu sot, dupa o vreme i-am explicat , nu s-a suparat….suntem impreuna de 16ani si inca ne este foarte bine…. Last edited by Samy02; 11.04.2010 at 14:21:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu reusesc sa-mi dau seama care e raspunsul. Au fost doar niste replici care nicidecum nu luau in calcul varianta inexistentei lui D-zeu. Imi poti da te rog un citat. Ceva de genu "daca D-zeu nu exista......"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|