![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Deci daca impreunarea este facuta intr-o zi cu abstinenta de fertilitate atunci nu este pacat?

Last edited by popmihai1984; 09.04.2010 at 12:13:21.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Orice s-ar zice, ferirea de copii altfel decat prin abstinenta - care ar trebui de fapt sa fie motivata spirituala in primul rand, este pacat. 

Daca este o situatie materiala dificila, de ce sa nu-i ceri lui Dumnezeu sa-ti dea cu ce sa cresti copilul, decat sa ceri sa te bucuri de placere fara a avea copii?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Eu, din cate am inteles de la Duhovnicul meu, relatiile intre soti sunt binecuvantate. Acum, ideal ar fi sa fie evitate posturile si sarbatorile... dar fiecare are neputinte si toate trebuie facute cu buna invoiala. Ferirea de a face copii e insa pacat. In orice fel ar fi ea. N-am spus-o eu, am citit-o si am auzit-o si na... sunt de acord Sa ne lumineze Dumnezeu!  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Mai omule, cauta-ti un duhovnic, discuta-ti problemele cu el si fa ascultare. Numai sa iti cauti duhovnicul cu grija, asa cum cauti un medic bun cand esti bolnav, nu te duci la primul cabinet medical intalnit.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Oare Dumnezeu ne-ar fi  oprit de la unele lucruri daca nu ar fi fost spre binele nostru? Ma indoiesc. Avem nevoie sa ne intarim in credinta pentru a nu mai avea indoieli. Rugaciune, Spovedanie deasa, Impartasanie, Sfanta Liturghie, dragoste, smerenie.

Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. *  | 
![]()  | 

| Tags | 
| religie ortodox forum | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Traditie Sfanta si folclor confuz | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 1 | 21.07.2011 16:31:50 | 
| 
 |