![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Supararea nu este impotriva parintelui ci impotriva celor care il pazeau la usa.
2. Intr-adevar, nu cred ca e normal ca locul de recuperare a unui om bolnav si in varsta sa devina loc de munca, fie ea chiar duhovniceasca. 3. Intr-adevar se pot gasi explicatii pentru ce n-au fost primiti preotii respectivi, poate chiar a fost dorinta parintelui din diverse motive. 4. Un anumit "sechestru" cred ca exista totusi, chiar zicea o data un parinte f. cunoscut la o conferinta (nu dau nimeni) ca l-a rugat pe cineva sa se intereseze care e treaba cu par. Iustin acolo la Petru Voda de cand criza cu cipurile si concluzia era ca ar trebui vreo 10 oameni cu bate sa-l scoata de acolo.. Si la fel, sa nu uitam ca singura sansa de reconciliere in legatura cu constructia de la Aiud a fost atunci cand cei impotriva carora se ducea o propaganda inversunata in numele parintelui Iustin au profitat de un moment de absenta a unora de la Petru Voda pentru a vorbi cu parintele si a lamuri lucrurile. Lucru pentru care respectivii cand s-au intors au fost foarte furiosi. Dar deja exista si o semnatura a parintelui asa ca mare lucru n-au putut sa mai faca. Bine, vor zice unii, dar acolo lumea poate sa-l vada. Da, poate sa-l vada dar poate fi si tinut sub observatie zi si noapte, constrans eventual, etc. La varsta lui nu s-ar mira nimeni daca intr-o dimineata ar fi gasit trecut la cele vesnice. Eventual asta s-ar putea pune si pe spatele "fortelor oculte", masoneriei, patriarhului, etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se stie ca cineva a vrut sa-l otraveasca pe Parintele Iustin acum cativa ani... Nu pot sa cred ca este vorba de vreu-un sechestru acum la Cluj, ci prefer sa cred ca parintii de la Petru Voda vor sa-l pazeasca pe Parintele de orice eventual complot...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Iustin Parvu operat | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.06.2013 00:29:15 |
Despre Parintele Iustin Parvu !!! | bodo1222 | Generalitati | 6 | 29.11.2010 20:06:17 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Parintele Iustin Parvu implineste azi 90 de ani! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 15 | 13.02.2009 12:00:47 |
|