|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Chiar ca lipseste acest user, era de mare folos, avea cunostinte biblice temeinice 
				__________________ "Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Da , da , mi-aduc aminte , avea si un stil aparte de grafica in cele postate !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Doamna preoteasa " Urzicuta " este mamica a trei copii , ne citeste cu siguranta !

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Un alt user care a cam disparut este prietenul veilur.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Da chiar asa, si avea mesaje destul de bune si la obiect, dar poate va reveni, o fi intr-o pauza de postari 
				__________________ "Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

veilur ,pe numele lui Stefan , est bine snatos si vine destul de rgulat la Biserica Sf. Mercurie . Ultima data m-am intalnit cu el acum doua saptamani. Suntem buni prietni !

| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Hristos a Inviat! Am revenit si eu, dupa ani si ani ........ de probleme cu calculatoarele! 
				__________________ Binecuvinteaza suflete al meu pe Domnul si toate cele dinlauntrul meu Numele cel Sfant al Lui | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 As vrea sa intre si pe forum,avea niste idei bune.   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

I-am spus si eu de atatea ori, dar decizia e in mana lui . A avut si unele necazuri in ultima perioada ce au culminat cu decesul tatalui si nu numai . Este un luptator , si asta conteaza enorm !

|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 19:43:21 | 
| Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 09:08:13 | 
| Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 03:26:32 | 
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 | 
|  |