Citat:
În prealabil postat de gabriela8
Parerea mea ca dorinta suprematiei papale a existat mereu si va exista... "lupul isi schimba parul dar naravul BA!"
Dar nu are rost sa ne contrazicem, ai fost tu si ai discutat cu papa de ti-a zis ca nu vrea sa fie sef suprem?! Eu nu l-am intrebat  dar cum am spus parerea mea! Si referitor la rugaciuni dragule Sfintii Parinti avertizeaza sa nu ne rugam cu cei de alte credinte!
|
De ce?E mai important ce zice Sf.Parinti(eu apreciez pe Sf.Parinti dar cu privire la rugaciunea catre altii de alta religie nu sunt de acord) decat ce spune Mantuitorul,decat ce ne indeamna El,decat ce simtim noi?Si mai ales ca Biserica Catolica nu e secta si are foarte multe elemente asemanatoare cu noi.Si mai cred totodata ca noi trebuia sa fim UNA SI ACEEASI,ca nu trebuia sa ne destramam si in 2 categorii.
Nu imi plac deloc aceste idei cum ca daca Sf.Parinte x a zis sa ne aruncam in mare,noi trebuie sa ne aruncam in mare.(am dat un exemplu)si asta nu inseamna ca nu ii apreciez pe Sf.Parintri,repet,am o mare pretuire pentru ei si pentru ceea ce au facut.