Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.04.2010, 21:15:58
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Parerea mea ca dorinta suprematiei papale a existat mereu si va exista... "lupul isi schimba parul dar naravul BA!"

Dar nu are rost sa ne contrazicem, ai fost tu si ai discutat cu papa de ti-a zis ca nu vrea sa fie sef suprem?! Eu nu l-am intrebat dar cum am spus parerea mea! Si referitor la rugaciuni dragule Sfintii Parinti avertizeaza sa nu ne rugam cu cei de alte credinte!

De ce?E mai important ce zice Sf.Parinti(eu apreciez pe Sf.Parinti dar cu privire la rugaciunea catre altii de alta religie nu sunt de acord) decat ce spune Mantuitorul,decat ce ne indeamna El,decat ce simtim noi?Si mai ales ca Biserica Catolica nu e secta si are foarte multe elemente asemanatoare cu noi.Si mai cred totodata ca noi trebuia sa fim UNA SI ACEEASI,ca nu trebuia sa ne destramam si in 2 categorii.
Nu imi plac deloc aceste idei cum ca daca Sf.Parinte x a zis sa ne aruncam in mare,noi trebuie sa ne aruncam in mare.(am dat un exemplu)si asta nu inseamna ca nu ii apreciez pe Sf.Parintri,repet,am o mare pretuire pentru ei si pentru ceea ce au facut.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sufletul in crestinism Petru Ianovici Intrebari utilizatori 44 18.10.2016 15:43:21
Falsul crestinism Vasile40 Generalitati 33 17.10.2016 11:24:02
Nationalism si crestinism Daniel777 Generalitati 46 22.09.2013 21:25:51
Umanism si crestinism catalin2 Despre Biserica Ortodoxa in general 13 07.08.2011 17:01:54