![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, a fost banat.Am incercat sa-i scriu pe "privat" si nu am putut .Am fost invitata sa ma adresez admin., insa nu am mai facut-o.
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|
|||
|
|||
|
Marturisesc ca prin anii '90 am citit unele carti scrise de Pavel Corut si sunt convins ca foarte multa lume a facut-o.Am fost si la o conferinta .Nu m-as mai duce,cum de altfel nici la alte conferinte cu alte personaje n-as mai face-o. Cu timpul am constatat ca personajul inventa chestii absurde care mai mult iti adormeau constiinta decat ti-o tineau treaza.Este unul din adeptii teoriei conspiratiei iudeo-masonice la nivel planetar.Pacat insa ca si in domeniul religiei vede acelasi lucru.Este un rationalist convins,cum probabil putini protestanti sunt.Ceea ce ignora el sunt tainele lui Dumnezeu ,care nu pot fi pricepute prin prisma ratiunii.I s-a urcat la cap reteta succesului individual , uitand ca crestinii adevarati impartasesc bucuriile ,necazurile si succes(uri)le in cadrul comunitatiii.Personal cred ca Dumnezeu are un plan cu acest suflet,iar daca a ingaduit ca urechile noastre sa asculte acele blasfemii,este pentru pacatele si slaba noastra credinta.
Dumnezeu sa-i intelepteasca mintea. Doamne-ajuta. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ne obliga nimeni sa-l ascultam. Avem dreptul la selectie in tot ce facem zilnic. Daca unele posturi mass-media vor sa faca astfel audienta, e doar problema lor. Problema noastra este sa selectam si sa nu uitam calea dreapta, ca in fond asta inseamna ortodoxie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Avand in vedere limbajul individului(de la un moment dat), masura m-i se pare corecta.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Scrisoare deschisa adresata de Pavel Corut domnului Daniel Ciubotea, seful bisericii | IonelS | Despre Biserica Ortodoxa in general | 77 | 11.01.2014 13:27:56 |
| Pavel Corut si ofensele aduse crestinismului | VivatAcademia | Intrebari utilizatori | 6 | 23.11.2010 01:46:08 |
|
|