![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mie imi faci concesii sau hatiruri procedind corect in derularea unui sondaj si retinind ce am recomandat mai sus , nu mie ... ci tie sora , intelege o data ! Numai tu nu poti vedea ca nu am nimic cu tine . Pai daca vorbesc si scriu bine romaneste , ce nu este de inteles de te tot intrebi si nu sti pe ce cale sa o mai apuci ? Ti-a recomandat Cristiboss lucruri de bun simt si macar pt o perioada dar exact invers decit propunerea lui faci . Am aceiasi parere ca si tine , fa cum crezi de cuviinta , dar asuma-ti tot ce rezida din alegeriler tale . Si pt. ca mi-am adus aminte de vorbele tale , le folosesc si eu acum si iti spun : Daca ai argumente serioase te rog sa iei punct cu punct tot ce am scris eu si combate-ma ! Poftim, ma supun si la asta ! Dar demonstreaza prin ceva(si nu doar prin nervi !) ca stressul tau legat de mine are temei . Altminteri ... astept scuze ! Am primit de nenumarate ori fronda ta jenanta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca nu te incadrezi la niciuna din acele categorii?
Eu postez niste simple pareri a unui om fara cultura teologica sau viata duhovniceasca care a primit Sfantul Botez si Sfanta Mirungere in BOR cand eram mic cum se intampla cu vreo sau mai mult de 80% din populatia Romaniei.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ne ajute ca prin mesajele noastre sa implinim porunca iubirii fata de Dumnezeu si fata de aproapele. Asta cred ca va conta cel mai mult. In rest, daca adminul s-a multumit cu ceea ce am declarat despre mine, mi se pare suficient. Nu cred ca adminul a mandatat pe nimeni sa faca sondaje de acest gen.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ortodox practicant;
Incredere in duhovnic, in toti preotii;
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Altele.Vroiam sa stiu ceva despre religia in care am fost introdus fara acordul meu, dar vad ca pe masura ce citesc pe acest forum ma indepartez tot mai mult.Replici ziditoare de suflet sunt foarte putine, in rest multe sunt pierzatoare, sunt contradictii intre forumisti si nu se ajunge la o concluzie clara, iar persoanele care au probleme grave de "anger management" si care cad in fanatism sunt cele mai guralive si mai agresive verbal.
|
||||
|
||||
![]()
Pai, daca esti la ...altele ...si nu gasesti raspuns cautarilor tale, ce te opreste?
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
pe mine m-au facut unii fanatic dar eu nu ii cred, imi apar doar ograda si adevarul de credinta nu se negociaza cu nimeni.ceia ce sinoadele au hotarit pentru mine e Amin.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 11:40:53 |
Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 14:38:28 |
De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 12.04.2010 23:05:22 |
Cum pot crea un sondaj pe forum? | Florin-Ionut | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 29.12.2009 20:50:45 |
|