![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Nu uita ca suntem pe un site ortodox,tu nu dai dovada de crestin asa cum tu vrei sa te arati,fara suparare,ce rost are sa iti dau cercetari si alte lucruri?Daca ai fi destul de inteligent asa cum vrei sa pari ai da un search pe googe sau ai vizita site-ul NASA.Si multumesc pentru ironie,esti un crestin ortodox adevarat.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Florin,din tot ce am citit scris de tine din domeniile stiintei m-ai impresionat,imi plac ideile tale si sunt de acord cu ele,ma bucur ca mai exista crestini ortodocsi care au o astfel de gandire.Doamne ajuta!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Asta s-a vrut a fi pentru mine o alta ispita din Saptamana Patimilor? :) Ispitele de-a dreapta... :))

Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 01.04.2010 at 18:19:08.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

As vrea sa intreb, daca ar exista or nu ar exista extraterestri, la ce ne-ar folosi sa stim asta ? 

Ne face chestia asta mai buni ? Nu eu cred ca nu, ne va satiface unora curiozitatea,dupa care se trece la derizoriu,si uite asa, aflam ca suntem mai saraci cu o zi. Eu cred ca abordam problema existentiala din unghi gresit,si anume, ne concentram pe iluzoriu si nesemnificativ,in detrimentul adevaratului sens al existentei noastre, care cred ca este unul spiritual.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Chiar nu vrei sa stii daca suntem sau nu in univers? Sau crezi ca o astfel de descoperire ar clatina credintele din divinitati?  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Nu, nu ar clatina nimic, pentru ca "credintele in divinitati" nu au nici o legatura cu existenta/nonexistenta extraterestrilor. Ma refer la credinta in Dumnezeu, si nu in Divinitati, evident. Pentru ca , "Divinitati"(le) uneori mai sunt asociate si cu unii(?) extraterestri care (se spune) ca s-au perindat in vechime pe Pamant. 

Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 06.04.2010 at 16:37:48.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Dar perceptia despre Biserica?  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 14:01:11 | 
| "Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 19:40:56 | 
| care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 01:11:04 | 
| Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 20:28:25 | 
| Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 22:03:39 | 
| 
 |