![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai cauta detalii pe net, astia de la site-urile de stiri laice numesc secta pe oricine nu e oficial.
|
|
||||
|
||||
![]()
Catacombistii nu sunt ca inochentistii sau alte secte! Asa ca nu vad ce ar avea de a face niste nebuni cu Biserica din Catacombe!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu ca ce sunt, zic doar sa cauti sa vezi de cine apartin cei care se baricadasera acolo...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca a ajuns sa zica sa nu mai mearga lumea la biserica.. Citat:
Episcop judecat de cine ca eretic? De cei ca tine sau ca Danion care au pretentia de a tine loc de Sinod si a fi autoritatea ultima in materie de aplicare a canoanelor? Amuzant.. Si tragic. Si de schismatici care folosesc erezia ca pretext pentru a dezbina Biserica, Sf. Parinti nu zic nimic? Last edited by AlinB; 30.03.2010 at 13:52:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Biserica e deja dezbinata, din secolul trecut! Daca am fi ramas TOTI uniti in Sfanta Traditie, acum situatia arata altfel! Dar multi, din diferite motive, din frica, din avantaje materiale, din manipulare au trecut pe nou, cautand si scuze acestei inovatii! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce esti mai bun decat cei care au pretentia de autoritate absoluta in a interpreta Scriptura? Tu esti cu Canoanele, ei sunt cu Scriptura. In rest, aceeasi stofa, aceleasi maniere.. Citat:
Sunt biserici care sunt pe stil vechi si pe stil nou si care sunt in comuniune. Pentru ei n-au fost o problema. Sunt biserici care tolereaza mai mult si altele mai putin ecumenismul. Iarasi n-a fost un motiv pentru a rupe comuniunea. Dar pentru unii ca tine, din orice se poate face un prilej de dezbinare. Cred ca asta spune destul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pana atunci, numa' bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, deci singurul raspuns la posibilitatea ca esti sectar si schismatic ar fi ca altul este ecumenist?
Nu, spre informarea ta nu m-am impartasit la catolici. Dar tu poti sa demonstrezi ca nu abuzezi interpretarea canoanelor? De ce este asa greu sa raspunzi vizavi de pastrarea comuniunii? Ala de graieste prin tine nu-ti da voie sa spui lucrul asta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur ai sa te lamuresti. Si cred ca eu am intrebat primul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|