![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Marturisitorul" Danion, pune piciorul pe gatul parintelui Cleopa si Arsenie. In acelasi timp! Parintele Cleopa este un mincinos, asta a vrut sa arate clar, chit ca n-a folosit direct cuvantul. Desi cum a aratat mihailt aici http://www.crestinortodox.ro/forum/s...8&postcount=37, parintele Cleopa n-a mintit ci Danion a mintit! Vremurile celor doi au apus, sa privim spre noul-viitor-sfant-pe-vechi, mr. Danion care pe toate le tine drept si pe cele gresite le indreapta! Last edited by AlinB; 30.03.2010 at 13:43:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si chiar daca ai dreapta judecata, totusi la cumpatare vad ca nu ati ajuns. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana atunci, astept bibliografia din partea ta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Observ ca nu intelegi! Acele Patriarhii nu vor schimba NICIODATA calendarul (doar daca vor lua puterea masonii si din cate vad asta se intampla)! Uite ce zicea Patriarhul Ierusalimului Diodor in 1989 intr-o vizita la "stilisti": După cum știți, Patriarhia Ierusalimului urmează vechiul calendar tradițional. Nu s-a schimbat niciodată, și nu se va schimba niciodată cât de puțin în canoanele și învățăturile Bisericii noastre. Le va păstra cu orice preț. Vom trudi, chiar ne vom sacrifica să le păstrăm. Amenințările care sunt îndreptate zilnic asupra noastră și acțiunile opozanților noștri nu ne sperie. Vom rămâne păzitori neclintiți, credincioși învățăturilor Bisericii. Mulțumesc Înalt Preasfințitului Mitropolit și mă rog ca Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Ciprian, să-i dea putere, sănătate și răbdare pentru a-și purta crucea, întru Slava Ortodoxiei. Vă dau tuturor binecuvântarea Sfântului Mormânt, a Golgotei și a Sfintei Peșteri și mă rog, de asemenea, ca Dumnezeu să vă întărească, să vă păzească și să va statornicească în Credința Părinților noștri. La mulți ani! http://traditiaortodoxa.wordpress.co...ctombrie-1989/ Lasa TU minciuna Aline! Spune de schimbarea calendarului athonitilor! Sa vezi daca aceia il vor accepta! De ce crezi ca Vatopedu s'a intors inapoi la calendarul bisericesc? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema e ca zicerile Pr. Celopa nu sunt citate 100% la fel de fiecare data, de exemplu vedenia Pr. Ioanichie Moroi cu cei 3 Sfinti care i-au spus deppre calendar e relatata cu alte cuvinte in cartea "Urcus spre inviere" a Pr. Cleopa fata de cuim e relatata in celelalte locuri, si intelesul e si oarecum diferit, dupa cate mi se pare mie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca depinde de unde citezi, aici scrie si de Serbia: http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro...-calendar.html Problema e ca zicerile Pr. Celopa nu sunt citate 100% la fel de fiecare data, de exemplu vedenia Pr. Ioanichie Moroi cu cei 3 Sfinti care i-au spus deppre calendar e relatata cu alte cuvinte in cartea "Urcus spre inviere" a Pr. Cleopa fata de cuim e relatata in celelalte locuri, si intelesul e si oarecum diferit, dupa cate mi se pare mie. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite cum strica hotul "Hotul!".
Arata-mi unde am mintit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi, observ ca tema discutiei e dusa spre alte intelesuri, de gen "voi n'aveti iubire, discernamant" uitandu-se ca de vina NU SUNT STILISTII ci cei care au adus dezbinarea! Last edited by Antoni0; 30.03.2010 at 14:01:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestii de genul asta nu-l apropie pe Danion de postura de "marturisitor" pentru care se arata dispus sa calce tot in picioare ci mai degraba pentru aceea de OTeVist. Scandal mult, dar folos care in definitiv? Ca ajunge omul de rand sa se indoiasca de validitatea Tainelor care i-au fost administrate de atatia ani pentru ca dupa judecata lui Danion cutare este eretic, ierarhia apostata, etc? Daca asta e folos, atunci fara doar si poate doar pentru diavol este. Last edited by AlinB; 30.03.2010 at 14:05:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Ti-am aratat dar vad ca esti "orb"!
Citeste din nou ce a zis Patriarhul Ierusalimului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |