![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu multumesc din tot sufletul pentru felicitari chiar daca nimeni nu ma cunoaste si nu mi s-a adresat in mod special.Dar aceste zile inseamna enorm pentru mine . Bunul Dumnezeu a facut in asa fel incat sarbatorile crestine de cea mai mare insemnatate sa coincida cu aniversarile mele personale.In urma cu 10 ani , de marea sarbatoare a Bunei Vestiri, inceputul mantuirii noastre,am fost si eu chemata in Biserica Ortodoxa si mi-am facut cererea de primire.Fara sa fac nici o analogie, fiindca pe atunci aceasta sarbatoare nu exista pentru mine,am dorit ca numele de botez sa fie Gabriela.De Sfintele Florii imi serbez numele din buletin care este Lili ,adica crin.Iar Sfanta zi de Inviere a Domnului inseamna si invierea mea din morti pentru ca in acesta zi am primit Sf. Botez Ortodox in Sf. Manastire cu hramul Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil,iar in acest an coincide cu ziua nasterii mele.
Iertati-ma, dar am simtit nevoia sa impartasesc marea mea bucurie si marea minune a dragostei Lui Dumnezeu pentru un biet suflet pacatos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc din suflet draga Gabriela pentru frumoasa icoana trimisa alaturi de cosul cu flori minunate ! Desi am nume de floare, foarte rar am primit felicitari de ziua numelui. De cand eram copil, stiu ca de Florii, isi serbau onomastica cei care se chemau Florin, Florentina, Florica, Florina. Chiar imi parea rau ca eu nu am un nume de sfant cum au fratii mei dar m-am resemnat. Eram intrebata adesea: " de unde iti vine numele de ICA, de la Florica sau ...alt nume " si le raspundeam mandra, ca ma cheama VIORICA dar cei de acasa mi l-au prescurtat.
Multumesc pe aceasta cale tuturor celor care ne-au adresat un gand bun, o urare, o floare, celor care totusi, avem un nume de floare : ( edduard, andrusca, glykys, maria-raluca, casiana) si in dar va ofer cateva versuri primite intr-un mesaj pe telefon: " Ce-i dragostea? Un munte de traire, zidit pe al smereniei ocean A harurilor floare si rodire, si moarte pentru sarpele viclean. Dar vorbele, oricat ar fi de-alese, si oricat ar fi de dulce versul meu Nu-i pe potriva Tainei ne-ntelese, Caci dragostea e insusi DUMNEZEU ! " La multi ani de ziua onomastica tuturor celor care aveti nume de flori! multa sanatate si numai ganduri bune! cu drag, icamilin
" Fiti buni intre voi si milostivi, iertand unul altuia, precum si Dumnezeu v-a iertat voua in Hristos " ![]() Last edited by icamilin; 29.03.2010 at 00:56:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Ani multi cu sanatate , bucurii si binecuvantari alese de la Domnul!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
In Sfanta zi de Inviere, aniversezi ani lasati de la Domnul! Sa-ti fie toti ce vor urma cu sanatate , bucurie, daruri duhovnicesti spre mantuirea sufletului tau! LA MULTI ANI!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
VĂ MULȚUMESC DIN TOATĂ FIINȚA TUTUROR PENTRU GÂNDURILE FRUMOASE ȘI PENTRU TOATE URĂRILE!!! Sincer nu mă așteptam la atâtea urări...
DUMNEZEU, CEL ÎN TREIME SLĂVIT ȘI ÎNCHINAT, PENTRU RUGĂCIUNILE PREASFINTEI NĂSCĂTOAREI DE DUMNEZEU ȘI PURUREA FECIOAREI MARIA, ALE TUTUROR SFINȚILOR CELOR DIN VEAC, CE BINE AU PLĂCUT DUMNEZEULUI CELUI VIU, ALE TUTUROR PUTERILOR CELOR FĂRĂ DE TRUPURI ȘI ÎNGEREȘTILE PUTERI, SĂ VĂ DĂRUIASCĂ PACE, LINIȘTE SUFLETEASCĂ, SĂNĂTATE ȘI MÂNTUIRE! LA FEL DORESC TUTUROR SĂRBĂTORIȚILOR DE AZI!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
LA MULTI ANI, iubitul meu, SOT! SF.GHEORGHE SI SF.NECTARIE SA TE APERE, SA TE BINECUVINTEZE, SA ITI DARUIASCA TOT CE ITI DORESTI, BUCURIE SI MANTUIRE!!! MAICA DOMNULUI SA TE OCROTEASCA!
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani pentru cei de pe forum cu numele de Gheorghe sau derivate!
|
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc din suflet. Sfantul Mare Mucenic Gheorghe sa ne fie pilda mai ales in marturisirea credintei cu jertfelnicie. frumos se spune in acatist- Cum purtatorul de trup pe cei fara de trup i-a biruit si lui Dumnezeu canta: Aliluia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|