![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
In sfarsit astazi a dat cineva un semn de viata. m-a sunat domn' profesor sa-mi ceara CNP-ul pt ca i l-a solicitat inspectorul S-a decis si preotul care ne va insoti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
spor la invatat :).
|
||||
|
||||
|
Citat:
P.S: mai sunt si unii care nu se duc acolo(cel putin la aceasta olimpiada)pentru glorie.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
sponsori... - se gasesc foarte greu, in ziua de astazi, din pacate!
|
|
|
||||
|
||||
|
superb!se pare ca situatia initiala din Teleorman s-a "mutat" in Brasov.Inspectoratul nu are cu ce plati biletele de tren spre Suceava :)).
perfect!
|
|||
|
|||
|
Astazi am fost sunat in legatura cu drumul, care s-a platit de cineva... oricum mi s-a cerut carnetul de note, buletinul. M-a trimis la dispensarul din localitate la medicul de familie sa-mi elibereze un certificat epidemiologic... PROBLEMA> domnu' doctor nu stia ce-i ala.. dupa indelungi telefoane si cautarii mi-a completat o hartie.. Aaa! Voi sta in tren cam 10 ore si e pacat ca plecam noaptea si nu putem admira peisajele.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
).Ca zici de avizul ala epidemiologic,al tau cum arata? e ca o adeverinta normala sau are un fel de tabel pe spate?
De câte ori nu ești bun,să știi că nu ești ce trebuie să fii! Last edited by Xosroviduxt; 31.03.2010 at 17:54:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
chiar azi am venit de la instructaj, si mi s-a spus ca decontul transportului este efectuat prin ordin de ministru...deci chiar nu stiu ce se intampla la voi...la noi totul este foarte simplu...asa ar trebui sa fie peste tot, devreme ce e Ordin~!!!!!!!!! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ce va doriti pe 2010 | Hartford | Generalitati | 25 | 09.03.2010 00:26:14 |
| 2010 - urari | patinina34 | Generalitati | 4 | 03.01.2010 16:07:24 |
| La multi ani 2010 | adrian010155 | Generalitati | 10 | 18.12.2009 01:01:09 |
| programa religie 2009-2010 | catalinabalhui | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 0 | 13.09.2009 22:13:15 |
| Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 13.02.2007 00:11:46 |
|
|