![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o mare contradictie aici. Cand numai pacatul ar trebui sa ne opreasca de la comuniunea cu Hristos, in toate formele ei...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(Si oamenii in loc sa isi puna intrebarea asta Mai bn sa isi puna intrebarea OARE SUNT PLACUT LUI DUMNEZEU?):):)
Fericiti sunt cei nefericiti Pr Horia In curand cu ajorul Pr Horia voi avea o carte cu poeziile mele.:):) Doua dintre blog-urile mele; http://puiut.wordpress.com/ Poeziile mele, http://georgiana-speranta.blogspot.com/ Cate odata sa putem invinge avem nevoie de ajutor |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Io stiu ca e pacat sa intri in Biserica in acea perioada, de fapt in cele 8 zile. Se considera ca femeia nu e curata.
Doamne ajuta Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
8 zile?? De unde pana unde? Inteleg si eu 3, 4, 5 zile sau cat tine, dar de unde pana unde 8?
Eu m-am documentat si nu mai am nici o retinere -- nu ma simt in nici un fel mai pacatoasa, mai muradra sau inferioara spiritual in acea perioada. Poate la asta contribuie si faptul ca din fericire nu am simptome majore, pot sa fac cat efort fizic vreau, nu sunt mai irascibila decat obisnuit, hehe, deci imi e foarte greu sa ma vad pe mine diferit de la o zi la alta. |
|
|||
|
|||
![]()
Am practicat sport de perfomanta timp de 9 ani, si in acea perioada, chiar aveam un randament mult mai bun.
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand am inceput sa merg la biserica in mod regulat, m-am lovit de aceasta "problema" cu ocazia primei menstruatii si nu am stiut ce sa fac. Apoi mi-a venit in minte s-o intreb pe secretara parohiei, care, la randul ei s-o intrebe pe doamna preoteasa daca am voie sa asist la slujba. Nu va spun cu cat chin am formulat emailul ala! Insa raspunsul mi-a sosit repede si raspicat, doamna preoteasa nu mai auzise in viata dumneai de o asemenea interdictie si eram binevenita in biserica. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anna, femeia aceea s-a apropiat cu teama si pe la spate pentru ca dupa Legea Veche femeile erau necurate atunci cand le curgea sange... Era inca inainte de Inviere si Rusalii. Dupa Legea Veche, o femeie la ciclu nu avea voie nis sa se atinga de un barbat, si daca un barbat statea doar pe locul und ea stat ea se considera necurat.. Asta tot zic eu, ca este vorba aici de ceva iudaic, nu crestin. Care pur si simplu s-a infiltrat in crestinism. Iar Hristos nu s
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt unii care au inventat si aceasta regula, sa nu se duca femeia nici la biserica. Asta este hipercanonica. Cum la catolici sunt unii mai catolci decat papa, la noi sunt unii mai canonici decat canoanele.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? | teodoraianys | Generalitati | 4 | 04.04.2012 23:55:18 |
|