![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Goering zici?... hmmm (( mda, e nasoala treaba!Mai baiete, ce sa-ti zic,.... aici se incheie discutia noastra. Eu cu simpatizanti fascisti si ai criminalilor legionari, aliati lor, refuz sa mai dialoghez. Vezi-ti linistit de drumul tau! |
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu sunt de acord nici cu intaia Roma nici cu a doua roma si nici cu a treia.
Toti patriarhii crestini ortodocsi sunt egali. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si sunt la fel de convins ca daca Germania castiga razboiul, aliatilor romani de nadejde li s-ar fi dat pe loc un stat total independent de Germania, locuit in totalitate de romani care simt romaneste. De fapt cred ca la sfarsitul razboiului Hitler s-ar fi declarat nedemn de a fi lider in comparatie cu cel mai troglodit soldat roman, si i-ar fi predat lui Ion de la Aruncatii din Deal cheile Europei. A, in caz ca va intrebati, "a simti romaneste" inseamna "a fi de acord cu Antonio" si parerea lui demna de Ev Mediu referitoare la ce inseamna un popor, sau conceptia lui despre lume in general. Sunt convins ca daca ar sta la o bere cu Codreanu, ar gasi in maxim o ora chestii asupra carora nu ar cadea de acord (fie si fotbal) si Codreanu ar suferi un downgrade de la "roman adevarat" la "inselat de draci".
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ramai in continuare cu "sfanta mama rusie" si cu presupusul "tar" care va dezrobi toata crestinatatea orientala dupa profetiile sfintilor rusi! Istoria insa, nu e de partea ta, demostrand suferinta adusa de acesti imperialisti romanilor! Да здравствует Румыния! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 14:58:23 |
| Spovedanie neterminata a poporului meu | C.tin | Pocainta | 20 | 08.01.2009 03:52:26 |
| Dreapta credinta a poporului roman | phradmon | Biserica Ortodoxa Romana | 33 | 26.10.2008 11:57:00 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|