![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De aceea prefer sa ascult Radio trinitas, ochii albastri ai duhovnicului de la miezul noptii nu ma lasa sa ma concentrez complet asupra mesajului, eu recunosc treaba asta, sper sa nu supar pe nimeni. Sunt convinsa ca surorile mele de aici ma inteleg, sunt femeie, sunt slaba si pacatoasa. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca un preot mai putin agreabil dpdv fizic ( de exemplul Preasfintia sa Daniel Ciobotea) ar fi un duhovnic mai competent.
In orice caz, e bine ca fetele religioase se expun marelui public. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca intrebarea pe care ati postat-o a ispitit pe cativa din cei ce au scris din moment ce ei s-au constituit in judecatori ai unui calugar (utilizator de internet). Nu trebuie sa uitam faptul ca un calugar nu raspunde in fata mirenilor. Mirenii au ca indrumator preotul duhovnic si nu calugarii si nu trebuie sa se roage pentru lume (raspuns pt Sophia). Ce fac ei si cum fac trebuie sa fie problema lor si sa le acordam creditul ca fac bine ce fac.
Mai mult pentru binele nostru nu trebuie sa ne dam cu parerea despre orice, mai ales pt ca nu cunoastem canoanele lor. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca e ilegal sa te gandesti la duhovnic la modul in care o exprimi.asa ca nu te mai uita la el ,ci apuca-te, pentru inceput ,sa citesti toate cartile care sunt in linkurile de la Resurse On-line
https://youtu.be/mvZARLkQmLk Last edited by flying; 23.03.2010 at 00:04:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot, sunt piratate. Si recunosc ca unele din gandurile mele sunt ilegale, dumneavoastra puteti face asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eugenia Petre, sau alias cuviosul Ilarie, hm, hm??
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sincer nu stiu cine este cuviosul Ilarie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este un pseudocalugar care are un pseudoblog duhovnicesc 'hilar', in care de fapt isi bate joc de credinciosi.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre mireni, si calugarii! | alecsandru | Calugarul | 11 | 06.04.2016 10:48:36 |
"Calugarii liberi" - Free Monks | Marius22 | Generalitati | 37 | 13.10.2009 18:19:25 |
|